Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳敏之
Sharon Chan Man-Chi  ♀
Aliases:  陳敏芝





 
Filmography (1998-2018)
 
  演員 (18 films)
    鬼火咁靚 (1998)    
    殺科 (2001)    
    月滿抱西環 (2001)    
    風流家族 (2002)    
    乾柴烈火 (2002)    
    狂野臥底 (2002) ... BB
    9個女仔1隻鬼 (2002) ... Marco之女友
    花園街1號 (2002)    
    飄忽男女 (2002)    
    黑道風雲 (2002)    
    枕邊凶靈 (2002)    
    魔宅之鐵鎚凶靈 (2003)    
    超級特警 (2003)    
    非典人生 (2003) ... 芳
    隱形鬥室 (2006) ... 記者
    翻生奇兵 (2011)    
    第一次不是你 (2013) ... 芸姐
    起底組 (2018)