Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王峰(2)
Wong Fung (3)  ♂
Aliases:  王峯
 
Filmography (1973-1985)
 
  監製 (3 films)
    天皇巨星 (1976)    
    十大弟子 (1979)    
    屠夫 (1984)    
  製片 (15 films)
    潮州功夫 (1973)    
    避孕大全 (1975)    
    老夫子 (1975)    
    詠春大兄 (1976)    
    中原鏢局 (1976)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    獨臂雙雄 (1976)    
    鐵馬騮 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    紅衣冷血金面人 (1977)    
    真白蛇傳 (1978)    
    神腿 (1979)    
    十八王公 (1980)    
    彰化脫褲莊 (1985)    
  策劃 (5 films)
    金羅漢 (1976)    
    太極八蛟 (1977)    
    睡拳怪招 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    癲螳螂 (1980)    
  出品人 (11 films)
    上海灘 (1977)    
    神刀流星拳 (1978)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    招積仔打橫行 (1979)    
    師妹出馬 (1980)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    女王蜂 (1981)    
    私生子 (1982)    
    探獄 (1982)    
    楚留香大結局 (1983)