Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
董力(1)
Tung Li  ♂
Aliases:  康華(1),  董建作





 
Filmography (1961-1981)
 
  演員 (49 films)
    大俠梅花鹿 (1961)    
    狐俠 (1968) ... (none)
    毒龍潭 (1969)    
    紫金鏢 (1969)    
    獨臂刀王 (1969) ... 毒龍王段朔
    春蠶 (1969)    
    幪面女俠 (1969) ... 鏢龍
    荒江女俠 (1970)    
    餓狼谷 (1970) ... 賴大
    鬼門關 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970) ... 花震方弟子
    龍虎鬥 (1970)    
    夜合花 (1970)    
    春火 (1970)    
    遊俠兒 (1970)    
    三十六劍手 (1971) ... 金九
    鷹王 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    啞吧與新娘 (1971)    
    大內高手 (1972)    
    猛漢狂徒 (1972)    
    太陰指 (1972) ... 駝背怪人
    黑店 (1972)    
    黑靈官 (1972)    
    過關斬將 (1973)    
    黑豹 (1973)    
    橫衝直撞女煞星 (1973)    
    古靈精怪女煞星 (1973)    
    剋星 (1973)    
    一拳一塊錢 (1973)    
    蛇妖精 (1974)    
    龍潭虎穴 (1974)    
    海魔 (1974)    
    鬼吼段魂刀 (1976)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    銀蕭月劍翠玉獅 (1977)    
    江南八大俠 (1977)    
    寒樓俠客斷魂橋 (1977)    
    少林兄弟 (1977)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    蛇鶴丹心震九州 (1978) ... 韓奎
    車馬砲 (1978)    
    三豐獨闖少林 (1978)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    武之湛 舍利子 (1979)    
    一代天嬌 (1979)    
    搶孤 (1980)    
    名劍風流 (1981)