Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊道
Yang Tao (1)  ♂


 
Filmography (1965-2002)
 
  動作設計 (1 film)
    突擊處女島 (1982)    
  副導演 (3 films)
    啞女情深 (1965)    
    英雄烈女 (1966)    
    恨你入骨 (1967)    
  導演 (42 films)
    大劍客 (1968)    
    单身女郎 (1970)    
    當你離家時 (1970)    
    愛你一萬倍 (1971)    
    心願 (1972)    
    媽媽心碎了 (1972)    
    決不低頭 (1973)    
    桂芬 (1973)    
    愛情在春天 (1974)    
    為君愁 (1974)    
    愛情集中營 (1974)    
    風流怪事 (1974)    
    蕩寇英雄 (1974)    
    片片情 (1975)    
    夏日假期玫瑰花 (1976)    
    佳期、假期 (1976)    
    愛情奪標 (1976)    
    杜鵑花開時 (1977)    
    春風化雨 (1977)    
    微笑 (1977)    
    女生追男生 (1977)    
    超級戀愛 (1977)    
    愛情雨開花 (1977)    
    彩雲在飛躍 (1977)    
    為君愁 (1978)    
    又是黃昏 (1978)    
    電子小飛俠 (1978)    
    雪中蓮 (1978)    
    徵婚 (1978)    
    好女十八變 (1978)    
    林投姐 (1979)    
    媽祖顯聖 (1980)    
    十九新娘七歲郎 (1980)    
    飛躍的彩虹 (1980)    
    溫拿五虎 (1981)    
    新運河殉情記 (1982)    
    愛奴, 叛奴 (1983)    
    小鬼難纏 (1983)    
    淑女情挑 (1988)    
    淑女惡男 (1988)    
    蝶殺 (1989)    
    艷屍檔案 (2002)    
  演員 (1 film)
    武之湛 舍利子 (1979)    
  執行導演 (1 film)
    一代歌王 (1970)    
  編劇 (17 films)
    恨你入骨 (1967)    
    大劍客 (1968)    
    大瘋俠 (1968)    
    劍中之王 (1969)    
    女飛俠 (1969)    
    當你離家時 (1970)    
    七劍屠龍 (1970)    
    单身女郎 (1970)    
    鬼見愁 (1970)    
    愛你一萬倍 (1971)    
    劍影神燈 (1971)    
    心願 (1972)    
    媽媽心碎了 (1972)    
    五色仙女 (1973)    
    愛情集中營 (1974)    
    為君愁 (1974)    
    淑女惡男 (1988)