Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李麗華(1)
Li Li-Hua (1)  ♀





 
Filmography (1937-1978)
 
  監製 (2 films)
    金葉子 (1970)    
    金玉滿堂 (1971)    
  演員 (120 films)
    社會之花 (1937)    
    三笑續集 (1940)    
    隱身女俠 (1940)    
    三笑 (1940)    
    啼笑姻緣 (1940)    
    玫瑰飄零 (1941)    
    情敵 (1941)    
    復活 (1941)    
    英烈傳 (1941) ... 女俠陳秀英
    新茶花女 (1941)    
    博愛 (1942)    
    秋 (1942)    
    奇女子 (1942)    
    寒山夜雨 (1942)    
    花月良宵 (1942)    
    秋海棠(下集大結局) (1943) ... 分飾羅湘綺, 梅寶
    凌波仙子 (1943) ... 何碧娜
    不如歸 (1943)    
    秋海棠(上集) (1943) ... 分飾羅湘綺, 梅寶
    萬紫千紅 (1944) ... 張虹
    藝海恩仇記 (1944)    
    春殘夢斷 (1947)    
    三女性 (1947) ... 吳劍華
    嚴陽天 (1947)    
    假鳳虛凰 (1947)    
    紅粉盜 (1948) ... 趙凌如
    千里送京娘 (1948)    
    女大當嫁 (1948) ... 李雪青
    海誓 (1949) ... 秋姐
    春雷 (1949) ... 李含芬
    豪門孽債 (1950) ... 江木蘭
    說謊世界 (1950) ... 薛曼娜
    冬去春來 (1950)    
    血海仇 (1951)    
    花姑娘 (1951) ... 花鳳仙
    誤佳期 (1951)    
    花鳳仙 (1951) ... 花鳳仙
    火鳳凰 (1951)    
    新紅樓夢 (1952)    
    滿園春色 (1952)    
    紅玫瑰 (1952) ... 紅玫瑰
    詩禮傳家 (1952) ... 蔣家珠
    勾魂艷曲 (1952) ... 孔谷蘭
    拜金的人 (1952)    
    仲夏夜之戀 (1953)    
    巫山盟 (1953)    
    寒蟬曲 (1953) ... 林英華
    銀海千秋 (1953)    
    小鳳仙 (1953) ... 小鳳仙
    孽海情天 (1953) ... 朱麗玉
    碧雲天 (1953) ... 于小翠/賈蘭芳
    秋瑾 (1953) ... 秋瑾
    一鳴驚人 (1954) ... 胡秀秀
    風蕭蕭 (1954)    
    春情烈火 (1954)    
    玫瑰玫瑰我愛你 (1954) ... 沙春
    茶花女 (1955)    
    小白菜 (1955)    
    櫻都艷跡 (1955) ... 靜子
    小鳳仙(續集) (1955)    
    海棠紅 (1955)    
    盲戀 (1956) ... 盧微翠
    鬼戀 (1956)    
    娘惹與峇峇 (1956) ... 陳珠娘
    喜臨門 (1956) ... 陳伊秋
    雪裡紅 (1956)    
    蝴蝶夫人 (1956) ... 千代香子/歡見孃
    臥薪嘗膽 (1956) ... 西施
    少奶奶的秘密 (1956)    
    戀之火第二春 (1956) ... 吳因鳳
    黑妞 (1956) ... 黑妞/孟小黑
    風雨牛車水 (1956) ... 江麗珍
    游龍戲鳳 (1957)    
    天作之合 (1957)    
    萬里長城 (1957)    
    元元紅 (1958)    
    銀海笙歌 (1958)    
    呂四娘 (1958)    
    貴婦風流 (1959) ... 康安妮
    風雨歸舟 (1959)    
    黑夜鎗聲 (1960) ... 秦妮
    手鎗 (1961) ... 巴士乘客
    荒江女俠 (1962)    
    楊貴妃 (1962)    
    黑狐狸 (1962)    
    第二春 (1963)    
    閰惜姣 (1963)    
    武則天 (1963) ... 武則天
    孟麗君 (1963)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    秦香蓮 (1964) ... 秦香蓮
    新啼笑姻緣 (1964)    
    梁山伯與祝英台 (1964) ... 梁山伯
    一毛錢 (1964) ... 葉蘭
    萬古流芳 (1965) ... 莊姬公主
    七七敢死隊 (1965) ... 李丹妮
    紅伶淚 (1965)    
    怒海情仇 (1965) ... 蔣五嫂
    歡樂青春 (1966)    
    盜劍 (1967) ... 耿六娘
    連瑣 (1967)    
    觀世音 (1967)    
    山河血 (1969) ... 阿蘭
    楊子江風雲 (1969) ... 卓劍塵
    長江一號 (1970) ... 卓寡婦
    金葉子 (1970)    
    鬼狐外傳 (1970)    
    一封情報百萬兵 (1970)    
    喜怒哀樂 (1970)    
    大地春雷 (1971)    
    最長的約會 (1971)    
    五對佳偶 (1971)    
    金玉滿堂 (1971)    
    六福茶樓 (1971)    
    金玫瑰 (1972)    
    迎春閣之風波 (1973)    
    天后 (1975)    
    諜海英豪 (1975)    
    八國聯軍 (1976) ... 慈禧太后
    新紅樓夢 (1978)