Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳國坤
Danny Chan Kwok-Kwan  ♂




 
Filmography (1995-2018)
 
  演員 (26 films)
    壞孩子俱樂部 (1995) ... 小龍
    古惑仔3之隻手遮天 (1996) ... 東星社成員
    烈火戰車2極速傳說 (1999)    
    甜言蜜語 (1999)    
    江湖告急 (2000)    
    少林足球 (2001) ... 四師兄鬼影擒拿手
    不死情謎 (2001)    
    殭屍大時代 (2002)    
    一蚊雞保鏢 (2002)    
    功夫 (2004) ... 斧頭幫大佬琛
    我亞媽發仔瘟 (2005)    
    得閒飲茶 (2006) ... 康仔
    心想事成 (2007) ... 孫悟空
    功夫無敵 (2007) ... 董清揚
    我老婆係賭聖 (2008) ... 仇曼聯
    大四喜 (2008) ... 何堅
    家有喜事2009 (2009) ... 征婚男
    初戀紅豆冰 (2010) ... 魚店老闆
    越光寶盒 (2010)    
    誰 (2013)    
    戰金剛 (2014)    
    少年當自強 (2014)    
    探靈檔案 (2015)    
    道士下山 (2015)    
    葉問3 (2015) ... 李小龍
    臥底巨星 (2018)