Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳舊(1)
Chen Chiu  ♂





 
Filmography (1968-1981)
 
  導演 (1 film)
    金木水火土 (1978)    
  演員 (80 films)
    俠中俠 (1968)    
    紫丁香 (1968) ... 馬老七
    藍色的夢 (1969)    
    虎山行 (1969)    
    旋風劍客 (1969)    
    龍吟虎嘯 (1969)    
    聚寶盆 (1970)    
    殺戒 (1970)    
    奪命閻羅 (1970)    
    異鄉客 (1970) ... 楊傑
    火鳥第一號 (1970)    
    玉樓春夢 (1970)    
    紅鬍子 (1971)    
    雲山夢回 (1971)    
    朱洪武續集劉伯溫傳 (1971)    
    浪子之歌 (1971) ... 小于父
    大漠英雄傳 (1971)    
    百醜大全 (1971)    
    奪命拳王 (1972) ... 穿山虎
    秋決 (1972) ... 獄卒
    怒吼 (1972)    
    翻山虎 (1972)    
    東西南北風 (1972)    
    山東老大 (1973)    
    半斤七両 (1973)    
    狂小子大色魔 (1973)    
    兩隻老虎 (1973)    
    鐵拳爭霸 (1973)    
    彩雲飛 (1973)    
    夜生活的女人 (1973)    
    烏龍大追殺 (1974)    
    大佬 (1974)    
    大通緝令 (1974)    
    黑手金剛 (1974)    
    我父我夫我子 (1974)    
    鐵漢浪子 (1974)    
    天龍地虎 (1974)    
    人比人笑死人 (1975)    
    女兵日記 (1975)    
    雲深不知處 (1975)    
    英雄榜 (1975)    
    飛車龍虎鬥 (1975)    
    狐神 (1975)    
    火燒少林寺 (1976)    
    包公斬駙馬 (1976)    
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    保鑣 (1976)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    狼牙口 (1976)    
    鄉野奇談 (1977)    
    血玉 (1977)    
    筧橋英烈傳 (1977)    
    風雲人物 (1977)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    紅衣冷血金面人 (1977)    
    冷月孤星針無情 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    搏命 (1977)    
    雙形鷹爪手 (1978)    
    雌雄雙煞 (1978)    
    太極氣功 (1978)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    飛燕蝴蝶斬 (1978)    
    神龍 (1978)    
    戚繼光 (1978)    
    古劍英魂 (1978)    
    金木水火土 (1978)    
    虎豹龍蛇鷹 (1978)    
    飛禽走獸十三形 (1979)    
    十大弟子 (1979)    
    奇拳怪腿掃把星 (1979)    
    大鷹王 (1979)    
    三鬥鶴觀音 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    白馬素車勾魂幡 (1979)    
    古寧頭大戰 (1979)    
    錯誤的第一步 (1979)    
    醉八仙拳 (1980)    
    賭王鬥千王 (1981)    
    龍虎爭霸 (1981)