Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉立祖
Liu Li-Tsu  ♂





 
Filmography (1971-1982)
 
  製片 (1 film)
    魔體怪譚 (1982)    
  副導演 (1 film)
    侵略者 (1974)    
  演員 (35 films)
    揚子江特一號 (1971)    
    陣陣春風 (1972)    
    中國鈇人 (1973)    
    侵略者 (1974)    
    大車伕 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    風塵女郎 (1975)    
    春花秋月 (1975)    
    森山虎 (1976)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    保鑣 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    搏命 (1977)    
    刀劍霸王拳 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    武林客棧 (1977)    
    風雲人物 (1977)    
    旋風十八騎 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    冷月孤星針無情 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    洪熙官,方世玉,陸阿采 (1978)    
    戚繼光 (1978)    
    五花箭神 (1978)    
    十大弟子 (1979)    
    夢拳蘭花手 (1979)    
    大鷹王 (1979)    
    浪子快刀 (1979)    
    七步迷蹤 (1979)    
    上行列車 (1981)    
    闖王李自成 (1981)    
    職業兇手 (1981)    
    一線兩星大進擊 (1982)    
    小刀會 (1982)    
  策劃 (2 films)
    武林客棧 (1977)    
    少林叛徒 (1977)