Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
凌雲(2)
Ling Yun (2)  ♂
Aliases:  林龍松,  龍松





 
Filmography (1959-1987)
 
  導演 (1 film)
    英雄對英雄 (1981)    
  演員 (101 films)
    阿三哥出馬 (1959) ... 黃振英
    嘆煙花 (1959)    
    嘆煙花 (完結篇) (1959)    
    大俠梅花鹿 (1961) ... 梅花鹿
    宜室宜家 (1961)    
    奴才生狀元 (1961)    
    浦島遊龍宮 (1961)    
    角齒還我 (1962)    
    龍山寺之戀 (1962) ... 凌雲
    在室女 (1962)    
    痴情淚 (1965)    
    野姑娘 (1966)    
    山賊 (1966)    
    玫瑰我愛你 (1966) ... 凌家良
    青春鼓王 (1967) ... 飾船員
    香江花月夜 (1967) ... 方雲泰
    紫貝殼 (1967) ... 夏夢軒
    虹 (1968) ... 梁明華
    千面大盜 (1968)    
    碧海青天夜夜心 (1969)    
    人頭馬 (1969) ... 張文江
    陰陽刀 (1969)    
    新不了情 (1970) ... 湯鵬南
    鬼門關 (1970)    
    鐵羅漢 (1970) ... 盧漢
    我愛金龜婿 (1971)    
    童子功 (1971)    
    六刺客 (1971) ... 穆俊傑
    手刀 (1971)    
    歌迷小姐 (1971)    
    芳華虛度 (1971)    
    鑽石艷盜 (1971) ... 夜爵士
    落葉飛刀 (1972) ... 子飛
    娃娃夫人 (1972) ... 林明
    雨中花 (1972) ... 遠平
    丁一山 (1973) ... 丁一山
    舞衣 (1974)    
    香港73 (1974) ... 鍾先生
    五大漢 (1974) ... 蔡松坡
    朱門怨 (1974)    
    鬼馬兩金剛 (1974)    
    早熟 (1974) ... 石心樵
    鬼馬小天使 (1974) ... 凌健中
    賊公計小偷才 (1975)    
    愛心千萬萬 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    賭王大騙局 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976) ... 葉翔
    無法無天飛車黨 (1976)    
    小樓殘夢 (1976) ... 羅威/周保羅
    未了緣 (1976) ... 姚啟峰
    阿牛奇遇記 (1976)    
    瀛台泣血 (1976) ... 康有為
    楚留香 (1977) ... 中原一點紅
    絕不低頭 (1977)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    名門正派 (1977)    
    三少爺的劍 (1977) ... 燕十三
    怒馬飛砂 (1977)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978) ... 中原一點紅
    英雄有淚 (1978)    
    俠大兒乞 (1978)    
    大地飛鷹 (1978) ... 卜鹰
    秀花大盜 (1978) ... 金九齡
    笑傲江湖 (1978) ... 石中英
    廖添丁 (1979) ... 廖添丁
    小李飛刀 (1979) ... 李尋歡
    武之湛 舍利子 (1979)    
    老鷹的劍 (1979)    
    折劍傳奇 (1979) ... 震天
    中原一點紅 (1979)    
    絕招六式 (1979)    
    古寧頭大戰 (1979)    
    靈犬八大俠 (1980)    
    八絕 (1980)    
    碟仙 (1980) ... 立帆
    金劍 (1980)    
    情俠追風劍 (1980) ... 白一鵬
    新月傳奇 (1980)    
    月夜斬 (1980) ... 小馬
    離別鈞 (1980)    
    釋迦牟尼 (1980)    
    快樂英雄 (1980)    
    土包子打通關 (1980)    
    劍氣滿天花滿摟 (1980)    
    王牌大老千 (1981)    
    熱血 (1981)    
    護花鈴 (1981)    
    英雄對英雄 (1981) ... 西門吹雪
    賭王鬥千王 (1981)    
    二等兵續集 (1981)    
    二等兵 (1981)    
    洪門三柱香 (1982)    
    黑獄大逃亡 (1982)    
    九月鷹飛 (1982)    
    糊塗妙諜立大功 (1982)    
    賭王千王群英會 (1982)    
    霊幻襲撃 (1987)    
    忍者兵團 (1987)