Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
向雲鵬
Hsiang Yun-Peng  ♂
Aliases:  祁德剛,  白雲鵬





 
Filmography (1977-1995)
 
  演員 (37 films)
    九紋龍 (1977)    
    怒馬飛砂 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    玲瓏玉手劍玲瓏 (1978)    
    第三把飛刀 (1978)    
    鐵首無情追魂令 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    太極陰陽拳 (1980)    
    鄉野人 (1980)    
    同班同學 (1981)    
    神勇突擊隊 (1981)    
    少林寺三十六福星 (1982)    
    別愛陌生人 (1982)    
    中國女警 (1982)    
    黑珍珠 (1982)    
    探獄 (1982)    
    脂粉奇兵 (1982)    
    龍虎旋風 (1982)    
    風車與火車 (1983)    
    女忍者 (1983)    
    雷霆出擊 (1983)    
    小妹小子牛仔褲 (1983)    
    人蛇大戰 (1983)    
    夜夜念嬌妻 (1984)    
    舞女 (1985)    
    好個逃課天 (1985)    
    曾文溪之戀 (1986)    
    最毒婦人心 (1986)    
    一代禅宗大師-六祖慧能傳 (1987)    
    命帶桃花 (1987)    
    Death Code Ninja (1987)    
    勾魂黑薔薇 (1988)    
    角頭兄弟 (1989)    
    心跳時刻 (1989)    
    鬼屋小精靈 (1990)    
    冰冷的太陽 (1990)    
    新搭錯車 (1995)