Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
田鶴
Tin Hok  ♂





 
Filmography (1974-1984)
 
  製片 (2 films)
    鬼才霸王兵 (1983)    
    水滸外傳 (1984)    
  演員 (25 films)
    大惡寇 (1974)    
    大明英烈 (1975)    
    南俠展昭 (1975)    
    飄香劍雨 (1977) ... 古秀才
    飛燕蝴蝶斬 (1978)    
    玲瓏玉手劍玲瓏 (1978)    
    要命的小方 (1979)    
    碧血冼銀槍 (1979)    
    多情雙寶環 (1979)    
    中原一點紅 (1979)    
    浪子快刀 (1979)    
    斷劍無情 (1979)    
    劍氣蕭蕭孔雀翎 (1980)    
    臥龍斬 (1980)    
    赤色響尾蛇 (1981)    
    黑鷹的古刀 (1981)    
    苦海女神龍 (1981)    
    火拼浪子 (1981)    
    三聲無奈誰的錯 (1982)    
    寒山飛狐 (1982)    
    水月十三刀 (1982)    
    楚留香大結局 (1983)    
    鬼才霸王兵 (1983)    
    三大名捕會京師 (1983)    
    霹靂智多星 (1984)