Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁尚雲 (1)
Leung Seung-Wan (1)  ♂
Aliases:  梁尙雲





 
Filmography (1969-1994)
 
  場記 (3 films)
    唐人街小子 (1977)    
    蠱 (1981)    
    屍妖 (1981)    
  演員 (69 films)
    燕娘 (1969)    
    人頭馬 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    十三太保 (1970)    
    報仇 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    血符門 (1971)    
    馬永貞 (1972) ... 譚四手下,後投馬永貞
    惡客 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    丁一山 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    鬼眼 (1974)    
    朋友 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    艷女還魂 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    成記茶樓 (1974) ... 大鼻崔
    五大漢 (1974)    
    七面人 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    捉姦趣事 (1975)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    蛇王子 (1976)    
    鬼才倫文敘 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    楚留香 (1977) ... 店伴
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    十大殺手 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    殘酷大分屍 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    密十至尊 (1978)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    盲拳怪招 (1979)    
    少林佛家大道 (1980)    
    邪 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    衝破 (1980)    
    貓頭鷹 (1981) ... 皇宮侍衛
    蠱 (1981)    
    阿燦有難 (1981) ... 何東
    邪完再邪 (1982)    
    A計劃 (1983)    
    少林醉棍 (1983)    
    請鬼 (1984)    
    教頭發威 (1985)    
    鬼馬保鑣賊美人 (1988)    
    婚外情 (1988)    
    姦魔 (1992)    
    青蛇殺手 (1994)