Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李海龍(1)
Lee Hae-Ryong  ♂
Aliases:  이해룡





 
Filmography (1970-2000)
 
  演員 (20 films)
    十三太保 (1970)    
    鳳飛飛 (1971) ... 鳳海雄
    中國拳 (1972)    
    龍虎豹 (1972)    
    女豪傑 (1973)    
    大非常網 (1974)    
    龍拳小子 (1975)    
    礜隢鎏鐊貣膼 (1975)    
    國際警察 (1976)    
    決閉太陽塔 (1977)    
    拳精 (1978)    
    點止功夫咁簡單 (1978)    
    黃埔軍魂 (1979)    
    壯麗鐸 (1979)    
    赤色響尾蛇 (1981)    
    天龍欗 (1981)    
    月光雙手 (1981)    
    解決士 (1982)    
    霹靂智多星 (1984)    
    英雄神話 (2000)