Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李亨
Lee Hang (1)  ♂
Aliases:  李鍊





 
Filmography (1947-1987)
 
  副導演 (1 film)
    珠江淚 (1950)    
  故事 (1 film)
    貪賤夫妻百事哀 (1952)    
  導演 (5 films)
    比翼鴛鴦 (1947)    
    萬紫千紅 (1948)    
    天堂春夢 (1951)    
    風雨斷腸人 (1956)    
    追求妙遇 (1969)    
  演員 (87 films)
    南島相思曲 (1947) ... 盧宣泰
    珠江淚 (1950)    
    三打祝家莊(上集) (1951) ... 鍾離儀
    敗家仔 (1952)    
    出籠鳥 (1953)    
    一家親 (1953)    
    父慈子孝 (1954) ... 王先生
    家家戶戶 (1954)    
    愛情三部曲 (1955) ... 李劍虹
    山河戀 (1955)    
    夜夜念奴嬌 (1956)    
    倒亂乾坤 (1956)    
    新婚夫婦 (1956)    
    發達之人 (1956)    
    東床佳婿 (1956)    
    火 (1956) ... 田惠世醫生
    三入閻王殿 (1956)    
    遺腹子(上集) (1956)    
    世家子弟 (1956)    
    仙女戲魔王 (1957) ... 大臣
    捉姦記 (1957)    
    魂歸離恨天 (1957) ... 胡父
    化身兄弟 (1957)    
    你是兇手 (1958) ... 二叔
    女人的陷阱 (1958)    
    金山大少 (1959)    
    通心樹 (1959)    
    天倫情淚 (1959)    
    江湖三女俠(下集) (1960) ... 李老伯
    五月雨中花(下集) (1960)    
    慈母心 (1960)    
    良心 (1961)    
    999廿四小時奇案 (1961)    
    清明時節 (1962)    
    嫂夫人 (1962)    
    金石盟 (1963)    
    恩怨情天 (1963)    
    情之所鍾 (1963) ... 莫父
    刀劍緣(上集) (1963)    
    歷劫花 (1963)    
    俏冤家 (1964) ... 李經理
    男男女女 (1964)    
    男婚女嫁 (1964)    
    死亡角之夜 (1964)    
    花花公子 (1964) ... 莉父
    追蹤 (1964)    
    痴男怨女 (1964)    
    小姐的丈夫 (1965) ... 姑丈
    手車夫之戀 (1965)    
    原來我負卿 (1965)    
    真假情人 (1965) ... 張三
    結髮情 (1965) ... 洪主編
    公子多情 (1965) ... 主任
    春殘花末落 (1965) ... 林景中
    蜜月 (1965) ... 金老板
    一水隔天涯 (1966)    
    玉女含冤 (1966) ... 丁卓亭
    遺產一百萬 (1966)    
    願嫁鬼新郎 (1966) ... 史鎮長
    情賊黑牡丹 (1966) ... 古漢伯
    毒天使 (1966)    
    彩色青春 (1966) ... 鄧憲航
    少女心 (1966)    
    小姐、先生、師奶 (1967)    
    矇查查的愛情 (1967) ... 周大愚
    青春之戀 (1967) ... 姬父
    鑽石大劫案 (1967) ... 廖森
    離婚之喜 (1967)    
    過路財神 (1968) ... 繁華支行經理
    魔窟尋蹤 (1968)    
    情人不要忘記我 (1968)    
    初歸新抱 (1968) ... 良父
    玉女痴情 (1968)    
    神偷俠侶 (1969) ... 胡總管
    追求妙遇 (1969) ... 周父
    英雄後代 (1969) ... 軍曹
    意亂情真 (1969) ... 麗萍父
    秋雨春心 (1969) ... 周伯鈞
    春夏秋冬 (1969)    
    兇手尋兇 (1969) ... 老大
    過江龍 (1970) ... 袁賜福
    俠骨丹心 (1971)    
    群芳譜 (1972)    
    半生牛馬 (1972) ... 包租公
    田雞過河 (1983)    
    江湖情 (1987)    
    鬼新娘 (1987)    
  編劇 (32 films)
    比翼鴛鴦 (1947)    
    萬紫千紅 (1948)    
    天堂春夢 (1951)    
    嫁錯金龜婿 (1951)    
    錦繡人生 (1954)    
    新婚夫婦 (1956)    
    碧血恩仇萬古情 (1956)    
    對錯親家 (1957)    
    金山大少 (1959)    
    落霞孤鶩 (1961)    
    龍鳳劍(上集) (1961)    
    龍鳳劍(下集) (1961)    
    鴛鴦刀(上集) (1961)    
    鴛鴦刀(下集) (1961)    
    天山神俠 (1962)    
    秋風秋雨 (1962)    
    峨嵋三劍俠 (1962)    
    火燒少林寺(上集) (1963)    
    刀劍緣(下集) (1963)    
    倚天屠龍記(上集) (1963)    
    火燒少林寺(下集) (1963)    
    倚天屠龍記(下集) (1963)    
    刀劍緣(上集) (1963)    
    洛陽奇俠傳 (1964)    
    一劍恩仇 (1964)    
    濟公活佛 (1964)    
    雪山飛狐(上集) (1964)    
    男婚女嫁 (1964)    
    雪山飛狐(下集) (1964)    
    椰林雙姝 (1965)    
    閻王令 (1965)    
    追求妙遇 (1969)