Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王景平
Wang Ching-Ping  ♀
Aliases:  王妍蘋,  王姘蘋





 
Filmography (1967-1980)
 
  演員 (22 films)
    尋夢園 (1967)    
    李娃 (1971)    
    母與女 (1971)    
    硬漢鐵拳 (1972)    
    東西南北風 (1972)    
    奇男子 (1973)    
    問題少女 (1974)    
    珠江大風暴 (1974)    
    洪拳小子 (1975)    
    西貢,台北,高雄 (1975)    
    新死亡遊戲 (1975)    
    小女兒的心願 (1975)    
    戰地英豪 (1975)    
    避孕大全 (1975)    
    十八羅漢陣 (1975)    
    龍門風雲 (1975)    
    田園 (1976)    
    愛的迷藏 (1976)    
    八道樓子 (1976) ... 月娟
    梅花 (1976)    
    醉魚醉蝦醉螃蟹 (1979)    
    哀怨赤嵌樓霶駖脊 (1980)