Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
應采兒
Cherrie Ying Choi-Yi  ♀





 
Filmography (2001-2016)
 
  演員 (34 films)
    愛君如夢 (2001) ... June
    全職殺手 (2001)    
    黑俠 II (2002) ... [粵語配音員]
    黑道風雲 (2002) ... 阿珊
    幽靈人間II鬼味人間 (2002) ... 唐月明
    我左眼見到鬼 (2002) ... 天娜
    絕世好B (2002) ... Ginger
    嚦咕嚦咕新年財 (2002) ... 采兒
    豪情 (2003) ... Pamela
    失憶界女王 (2003) ... 丁叮
    1:99 電影行動 (2003)    
    七年很癢 (2004) ... 趙靜
    柔道龍虎榜 (2004) ... 小夢
    喜馬拉亞星 (2005) ... 大家姐
    雀聖2自摸天后 (2005) ... 細芬
    童夢奇緣 (2005) ... 李老師
    瘦身 (2005) ... Cherrie
    寶貝計劃 (2006) ... 敏兒
    情意拳拳 (2006) ... Vivian
    魔鬼天使 (2006) ... 阿藍
    血戰到底 (2006) ... 佳佳
    3分鐘先生 (2006) ... 林彩玉
    功夫廚神 (2009) ... 沈青
    撲克王 (2009) ... 施晨
    異空危情 (2010)    
    嘻遊記 (2010) ... 芙蓉姐
    讓愛回家 (2011)    
    追愛 (2011)    
    不怕賊惦記 (2011)    
    魅妝 (2012)    
    八星報喜 (2012) ... 譚冠榮女友
    一個複雜故事 (2013)    
    Good Take! (2016)    
    戀愛教父 (2016)