Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
譚俊彥
Shaun Tam Chun-Yin  ♂





 
Filmography (2001-2018)
 
  演員 (30 films)
    慌心假期 (2001)    
    男人四十 (2002) ... 林安然
    灰色驚爆 (2003) ... 費平
    少年阿虎 (2003) ... Chris
    六壯士 (2004)    
    龍眼粥 (2005)    
    天地孩兒 (2005) ... 馮浩
    獨家試愛 (2006) ... 阿南
    傷城 (2006) ... 男警
    生日快樂 (2007) ... 林蕙丈夫
    地獄第19層 (2007) ... 葉蕭
    灌籃 (2008) ... 阿虎
    青苔 (2008) ... 鵬 Sir
    劍蝶 (2008) ... 獨眼幫幫主
    花花型警 (2008) ... 黎大衞
    一個好爸爸 (2008) ... 家強 / 彼得
    愛得起 (2009) ... 阿基
    近在咫尺 (2010) ... 遲駿彥
    美麗密令 (2010)    
    孤島驚魂 (2011)    
    出軌的女人 (2011) ... 阿超
    妳是否依然愛我 (2011)    
    親密敵人 (2011)    
    光輝歲月 (2012)    
    大武當 (2012) ... 陳保羅
    幸運曲奇 (2012)    
    惡作劇之吻 (2014)    
    美人魚 (2016)    
    驚心破 (2016)    
    脫皮爸爸 (2018)