Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
譚俊彥
Shaun Tam Chun-Yin  ♂





 
Filmography (2001-2016)
 
  演員 (29 films)
    慌心假期 (2001)    
    男人四十 (2002) ... 林安然
    少年阿虎 (2003) ... Chris
    灰色驚爆 (2003) ... 費平
    六壯士 (2004)    
    龍眼粥 (2005)    
    天地孩兒 (2005) ... 馮浩
    獨家試愛 (2006) ... 阿南
    傷城 (2006) ... 男警
    生日快樂 (2007) ... 林蕙丈夫
    地獄第19層 (2007) ... 葉蕭
    花花型警 (2008) ... 黎大衞
    一個好爸爸 (2008) ... 家強 / 彼得
    灌籃 (2008) ... 阿虎
    青苔 (2008) ... 鵬 Sir
    劍蝶 (2008) ... 獨眼幫幫主
    愛得起 (2009) ... 阿基
    近在咫尺 (2010) ... 遲駿彥
    美麗密令 (2010)    
    妳是否依然愛我 (2011)    
    親密敵人 (2011)    
    孤島驚魂 (2011)    
    出軌的女人 (2011) ... 阿超
    幸運曲奇 (2012)    
    光輝歲月 (2012)    
    大武當 (2012) ... 陳保羅
    惡作劇之吻 (2014)    
    驚心破 (2016)    
    美人魚 (2016)