Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蔡卓妍
Charlene Choi Cheuk-Yin  ♀
Aliases:  阿SA





 
Filmography (2000-2018)
 
  演員 (55 films)
    自從他來了 (2000)    
    戀愛起義 (2001)    
    常在我心 (2001) ... 君儿
    這個夏天有異性 (2002) ... Kiki
    一碌蔗 (2002) ... 阿南
    我老婆唔夠秤 (2002) ... Yoyo
    千機變 (2003) ... Helen
    愛在陽光下 (2003)    
    古宅心慌慌 (2003) ... 丁詩
    下一站...天后 (2003) ... 金大喜
    戀上你的床 (2003) ... 阿塔
    大無謂 (2004) ... Twins
    阿孖有難 (2004) ... 珍
    新警察故事 (2004) ... 警花阿莎
    見習黑玫瑰 (2004) ... 沙織
    身驕肉貴 (2004)    
    追擊8月15 (2004) ... 飾陳美玲, 機械人
    千機變II花都大戰 (2004) ... 春十三少
    戀情告急 (2004) ... 歐陽心結(Crystal)
    這個阿爸真爆炸 (2004) ... 任妍霽 Ellen
    鬼馬狂想曲 (2004)    
    虫不知 (2005) ... 莎莎子
    再說一次我愛你 (2005) ... 紫晴
    精武家庭 (2005) ... 小柔(Ella
    情癲大聖 (2005) ... 岳美艷
    妄想 (2006) ... 梁詠娜
    寶貝計劃 (2006) ... 白燕
    戲王之王 (2007) ... 單丹
    甜心粉絲王 (2007) ... 蘇絲
    地獄第19層 (2007) ... 蘊涵(Wendy)
    雙子神偷 (2007) ... 珍珠
    閃閃的紅星之孩子的天空 (2007)    
    灌籃 (2008) ... 阿Sa
    劍蝶 (2008) ... 祝言之
    風雲2 (2009) ... 第二夢
    家有喜事2009 (2009) ... 保險經紀
    全城熱戀 (2010) ... 泳裝美女
    翡翠明珠 (2010) ... 嫣公主
    槍王之王 (2010) ... 婷婷
    美麗密令 (2010) ... 鍾愛芳
    白蛇傳說 (2011) ... 小青
    財神客棧 (2011) ... 火龍女
    我老婆唔夠秤II:我老公唔生性 (2012) ... 馬淑玲
    快樂到家 (2013) ... 女巫
    放手愛 (2013)    
    超級經理人 (2013) ... 孫美美
    澳門街 (2014)    
    大茶飯 (2014) ... 媚
    豪情2 (2014)    
    雛妓 (2015) ... 何玉玲
    Good Take! (2016)    
    原諒他77次 (2017)    
    仙球大戰 (2017)    
    常在你左右 (2017)    
    聖荷西謀殺案 (2018)