Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉瓊(1)
Liu Qiong (1)  ♂





 
Filmography (1934-2003)
 
  導演 (9 films)
    藝苑血淚 (1943)    
    豪門孽債 (1950)    
    方帽子 (1952)    
    青春頌 (1953)    
    女駙馬 (1959)    
    51號兵站 (1961)    
    阿詩瑪 (1964)    
    危險的男人 (1972)    
    李慧娘 (1981)    
  演員 (55 films)
    新女性 (1934) ... 醫生甲
    大路 (1934)    
    小天使 (1935)    
    狼山喋血記 (1936)    
    浪淘沙 (1936)    
    自由天地 (1937)    
    前台與後台 (1937) ... 蓋百歲
    如此繁華 (1937) ... 劉英華
    聯華交響曲 (1937)    
    人海遺珠 (1937)    
    慈母曲 (1937)    
    鍍金的城 (1937)    
    茶花女 (1938)    
    武松與潘金蓮 (1938)    
    珍珠衫 (1938)    
    離恨天 (1938)    
    二集文素臣 (1939) ... 文素臣
    文素臣 (1939) ... 文素臣
    費貞娥刺虎 (1939)    
    少奶奶的扇子 (1939)    
    亂世佳人 (1940)    
    花魁女 (1940)    
    杜十娘 (1940)    
    岳飛盡忠報國 (1940) ... 岳飛
    隋宮春色 (1940)    
    斷腸花 (1941)    
    生離死別 (1941)    
    夜半歌聲續集 (1941)    
    博愛 (1942)    
    歡喜冤家 (1942)    
    洞房花燭夜 (1942)    
    第二代 (1943)    
    藝苑血淚 (1943) ... 江濤
    亂世兒女 (1947)    
    大地春回 (1947)    
    明月重圓夜 (1947)    
    春殘夢斷 (1947)    
    不了情 (1947) ... 夏宗豫
    國魂 (1948) ... 文天祥
    大涼山恩仇記 (1949) ... 烏沙克
    豪門孽債 (1950) ... 岑默
    火鳳凰 (1951)    
    方帽子 (1952) ... 李樹華
    神鬼人 (1952)    
    銀海千秋 (1953)    
    青春頌 (1953) ... 王笛
    春情烈火 (1954)    
    海魂 (1957) ... 菩耦酗
    女藍五號 (1957)    
    上海 (1978)    
    牧馬人 (1982) ... 許景由
    夢非夢 (1993) ... 沙院長
    女兒紅 (1995) ... 鄭阿藕
    上海紀事 (1998)    
    玉觀音 (2003)    
  編劇 (4 films)
    藝苑血淚 (1943)    
    青春頌 (1953)    
    阿詩瑪 (1964)    
    李慧娘 (1981)    
 
 
Biography
 
  Original Name: 刘伯瑶