Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
谷名倫
Ku Ming-Lun  ♂





 
Filmography (1972-1979)
 
  演員 (44 films)
    陣陣春風 (1972)    
    雷風雨 (1973)    
    雲飄飄 (1974) ... 余山明
    牛家大院 (1974)    
    雲河 (1974) ... 梁新彤
    十七十七十八 (1974)    
    春花秋月 (1975)    
    在水一方 (1975) ... 朱詩堯
    風塵女郎 (1975)    
    小女兒的心願 (1975)    
    煙雨 (1975) ... 王仁泉
    少女的祈禱 (1975)    
    楓紅層層 (1975) ... 王世傑
    狐神 (1975)    
    雲深不知處 (1975)    
    溫暖在秋天 (1976)    
    鬼嫁 (1976)    
    秋纏 (1976)    
    梅花 (1976)    
    田園 (1976)    
    蝴蝶谷 (1976)    
    落葉飄飄 (1976)    
    大災難 (1976)    
    星語 (1976)    
    子夜歌 (1977)    
    愛情大進擊 (1977)    
    滿山花開一片情 (1977)    
    台北77 (1977)    
    風雲人物 (1977)    
    日落北京城 (1977)    
    法網追蹤 (1977)    
    鼉鼓鬼劍狼煙 (1977) ... 李通
    又是風起時 (1977)    
    台北66 (1977)    
    你追他也追 (1978)    
    愛的里程 (1978)    
    新雨夜花 (1978)    
    楓林小雨 (1978) ... 林月南
    鯉魚躍龍門 (1978)    
    光頭十二嬌娃 (1979)    
    落花流水春去也 (1979)    
    黃埔軍魂 (1979)    
    土地公 (1979)    
    古厝夜語 (1979)