Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蒙納
Meng Na  ♀
Aliases:  王夢娜




 
Filmography (1939-1956)
 
  演員 (34 films)
    李阿毛與唐小姐 (1939)    
    七重天 (1939)    
    亂世英雄 (1940)    
    濟公活佛 (1940)    
    李阿毛與僵屍 (1940)    
    西廂記 (1940) ... 崔夫人
    蘇三艷史 (1940)    
    孟麗君 (1940)    
    碧玉簪 (1940)    
    紅粉金戈 (1940) ... 萬戶夫人
    李阿毛與東方朔 (1940)    
    秦淮世家 (1940) ... 唐大媽
    正德皇與劉倩倩 (1940)    
    夜深沉 (1941)    
    紅杏出牆記(下集) (1941)    
    黑夜孤魂 (1941)    
    紅杏出牆記(上集) (1941)    
    梅妃 (1941)    
    新美人計 (1941)    
    春 (1942)    
    四姊妹 (1942)    
    萬世流芳 (1943)    
    女羅賓漢 (1947) ... 司徒夫人
    蒙難夫人 (1947)    
    花外流鶯 (1948) ... 周母
    九死一生 (1948)    
    怨偶情深 (1948)    
    歌女之歌 (1948) ... 朱母
    春雷 (1949) ... 褓母
    春城花落 (1949) ... 李媽
    油漆未乾 (1950)    
    南來雁 (1950)    
    生與死 (1953)    
    不拘小節的人 (1956)