Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蒙納
Meng Na  ♀
Aliases:  王夢娜


 
Filmography (1940-1956)
 
  演員 (22 films)
    紅粉金戈 (1940) ... 萬戶夫人
    秦淮世家 (1940) ... 唐大媽
    正德皇與劉倩倩 (1940)    
    西廂記 (1940) ... 崔夫人
    蘇三艷史 (1940)    
    紅杏出牆記(下集) (1941)    
    紅杏出牆記(上集) (1941)    
    新美人計 (1941)    
    四姊妹 (1942)    
    春 (1942)    
    萬世流芳 (1943)    
    蒙難夫人 (1947)    
    女羅賓漢 (1947) ... 司徒夫人
    花外流鶯 (1948) ... 周母
    九死一生 (1948)    
    歌女之歌 (1948) ... 朱母
    春雷 (1949) ... 褓母
    春城花落 (1949) ... 李媽
    油漆未乾 (1950)    
    南來雁 (1950)    
    生與死 (1953)    
    不拘小節的人 (1956)