Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
元秋(1)
Yuen Qiu  ♀
Aliases:  林秀,  甘家鳳,  張轉男,  張棘男





 
Filmography (1972-2018)
 
  導演 (1 film)
    火爆行動 (1989)    
  演員 (42 films)
    林沖夜奔 (1972)    
    女警察 (1973)    
    頂天立地 (1973)    
    龍爭虎鬥精武魂 (1975)    
    烏龍賊阿爸 (1975)    
    五大弟子 (1978)    
    洪拳大師 (1978)    
    五爪十八翻 (1979)    
    掃黃奇趣錄 (1979)    
    血戰五形拳 (1981)    
    勇立忍者 (1981)    
    勇者無懼 (1981)    
    天蠶變 (1983) ... 雨
    新飛狐外傳 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    1:99 電影行動 (2003)    
    功夫 (2004) ... 肥婆四
    雀聖 (2005) ... 十三飛
    雀聖2自摸天后 (2005) ... 十三飛
    得閒飲茶 (2006) ... 文母
    野蠻秘笈 (2006) ... 歐陽素秋
    雀聖3自摸三百番 (2007) ... 一筒
    美女食神 (2007) ... 青霞
    東方海盜傳奇 (2007)    
    大四喜 (2008) ... 大太太
    桃花運 (2008)    
    尋找成龍 (2009) ... 女道長
    越光寶盒 (2010) ... 包租婆
    功夫詠春 (2010) ... 梁博儔母
    笑詠春 (2011)    
    迷離夜 (2013) ... 燒味店老闆娘
    Delete愛人 (2014)    
    高登闊少踎監日記 (2015)    
    吉星高照2015 (2015)    
    迷城 (2015) ... 花姐
    午夜蝙蝠 (2015)    
    賭城風雲III (2016)    
    特工爺爺 (2016) ... 居委會主任
    寶貝當家 (2016)    
    一家大晒 (2018)