Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林克明
Lam Hak-Ming  ♂
Aliases:  克明,  黑仔明





 
Filmography (1969-2017)
 
  動作設計 (7 films)
    追殺 (1973)    
    生死關頭 (1974)    
    愛在夏威弟 (1976)    
    鶴拳 (1979)    
    發圍 (1980)    
    何方神聖 (1981)    
    大兄出道 (1981)    
  副導演 (16 films)
    霹靂十傑 (1985)    
    靈幻小姐 (1988)    
    殭屍叔叔 (1988)    
    中華英雄 (1988)    
    鬼咬鬼 (1990)    
    衰鬼撬牆腳 (1990)    
    夜魔先生 (1990)    
    西藏小子 (1992)    
    新殭屍先生 (1992)    
    黃飛鴻之鬼腳七 (1993)    
    醉拳II (1994)    
    霹靂火 (1995)    
    冇面俾 (1995)    
    一個好人 (1997)    
    KO 雷霆一擊 (1998)    
    西遊記之孫悟空三打白骨精 (2016)    
  第一副導演 (2 films)
    黃飛鴻之西域雄獅 (1997)    
    特工爺爺 (2016)    
  助理指導 (17 films)
    直搗黃龍 (1975)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    豬仔血淚 (1979)    
    少林與武當 (1983)    
    飛龍再生 (2003)    
    功夫 (2004)    
    三國志見龍卸甲 (2008)    
    葉問 (2008)    
    葉問2 (2010)    
    狄仁傑之通天帝國 (2010)    
    大武生 (2011)    
    太極2:英雄崛起 (2012)    
    太極1從零開始 (2012)    
    黃飛鴻之英雄有夢 (2014)    
    危城 (2016)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
  演員 (136 films)
    峨嵋霸刀 (1969)    
    金衣大俠 (1970)    
    神劍游龍 (1970)    
    刀不留人 (1971)    
    天龍八將 (1971)    
    六刺客 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    亡命徒 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    黑靈官 (1972)    
    群英會 (1972)    
    馬路小英雄 (1973)    
    師兄出馬 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    偷渡客 (1973)    
    大徐害 (1973)    
    鐵牛 (1973)    
    追殺 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    毒女 (1973)    
    猛虎下山 (1973)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    鐵掌連環拳 (1974)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    香港小教父 (1974) ... 飾卡羅手下甲
    生死關頭 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    驅魔女 (1975)    
    直搗黃龍 (1975)    
    神拳飛龍 (1975)    
    龍爭虎鬥精武魂 (1975)    
    生龍活虎小英雄 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    賭人頭 (1975)    
    雙星伴月 (1975)    
    少林門 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    點只捉賊咁簡單 (1977)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    黃飛鴻四大弟子 (1977)    
    面懵心精 (1977)    
    四大門派 (1977)    
    鐵拳小子 (1977)    
    發錢寒 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    功夫小子 (1977)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    師父教落 (1978)    
    黑帶恨 (1978)    
    龍形刁手金鐘罩 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    快拳怪招 (1978)    
    老虎田雞 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    黑幕 (1978)    
    紮馬 (1978)    
    浪子一招 (1978)    
    肥龍過江 (1978)    
    四大跛拳 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    天才功夫 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    刁禽雙絕 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    六合千手 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    十二潭腿 (1979)    
    瘋拳癲腿 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    盲拳鬼手 (1979)    
    豬仔血淚 (1979)    
    一膽二力三功夫 (1979)    
    豬肉榮 (1979)    
    龍虎門 (1979)    
    形手螳螂腿 (1979)    
    鶴拳 (1979)    
    打出頭 (1979)    
    破戒大師 (1980)    
    江湖檔案 (1980)    
    發圍 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    密殺令 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    蛇形醉步 (1980)    
    踢竇 (1980)    
    武狀元 (1980)    
    長輩 (1981)    
    貓妖 (1981)    
    拜錯師父叩錯頭 (1981)    
    武館 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    何方神聖 (1981)    
    十八般武藝 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    佳人有約 (1982)    
    血雙 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    提防小手 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    碼頭 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    少林與武當 (1983)    
    血中血 (1983)    
    望子成蟲 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    霹靂十傑 (1985)    
    警察故事 (1985)    
    扭計雜牌軍 (1986)    
    中華英雄 (1988)    
    手足情 (1988)    
    陷阱邊沿 (1988)    
    夜魔先生 (1990)    
    衰鬼撬牆腳 (1990)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    江湖最後一個大佬 (1990)    
    飛女正傳 (1992)    
    霹靂火 (1995)    
    葉問2 (2010)    
    特工爺爺 (2016) ... 徒步旅行者