Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
游天龍
Yu Tien-Lung  ♂
Aliases:  劉天龍





 
Filmography (1968-2004)
 
  特別視效 (1 film)
    黑獄群龍會 (1992)    
  片頭設計 (1 film)
    黑獄群龍會 (1992)    
  動作設計 (30 films)
    武士盟 (1969)    
    神狐鬼俠 (1970)    
    三娘教子 (1970)    
    狐妻 (1970)    
    十三條蟲 (1970)    
    黑白道 (1971)    
    太極劍決鬥武士刀 (1971)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    活閻王 (1971)    
    童子功 (1971)    
    龍形八劍 (1971)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    硬碰硬 (1972)    
    猛漢狂徒 (1972)    
    硬漢鐵拳 (1972)    
    黃浦灘頭 (1972)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    忠義門 (1972)    
    奇男子 (1973)    
    大惡寇 (1974)    
    熊心豹膽 (1974)    
    追龍 (1977)    
    南北雙俠 (1977)    
    關東五大俠 (1977)    
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
    祝老三笑譚 (1979)    
    百戰保山河 (1979)    
    黑獄群龍會 (1992)    
    罪惡人生 (1997)    
    陰險人物 (2004)    
  導演 (4 films)
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
    鐵漢遊龍 (1979)    
    黑獄群龍會 (1992)    
    畫魂纏身 (2001)    
  演員 (43 films)
    天王劍 (1968) ... 陳雄
    三娘教子 (1970) ... 倚哥成年
    獨臂空手刀 (1970)    
    十三條蟲 (1970)    
    硬漢鐵拳 (1972)    
    猛漢狂徒 (1972)    
    奇男子 (1973)    
    兩隻老虎 (1973)    
    天龍地虎 (1974)    
    賊賊賊 (1974)    
    霹靂小子 (1974) ... 馬壯子
    小白龍 (1975)    
    銀海浪子 (1975)    
    八百壯士 (1975)    
    打破地獄門 (1975)    
    南俠展昭 (1975)    
    包公奇案 (1975)    
    甘聯珠 (1976)    
    筧橋英烈傳 (1977) ... 閻海文
    南北雙俠 (1977)    
    關東五大俠 (1977)    
    跳躍的愛情 (1977)    
    蛇鶴丹心震九州 (1978) ... 洪崑山
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
    鳳指神腿天佛掌 (1978)    
    身形拳法與步法 (1978)    
    鐵漢遊龍 (1979)    
    百戰保山河 (1979)    
    祝老三笑譚 (1979)    
    提防小妞 (1982)    
    女郎!女狼 (1986)    
    重犯出擊 (1988)    
    金鳳凰 (1988)    
    站壁的女人 (1988)    
    豔色淑女 (1988)    
    角頭兄弟 (1989)    
    黑獄群龍會 (1992)    
    臥底神算 (1993)    
    赤裸女煞星 (1996)    
    罪惡人生 (1997)    
    辣妹天使 (1998)    
    毀屍滅跡 (2001)    
    陰險人物 (2004)    
  編劇 (1 film)
    黑獄群龍會 (1992)    
  出品人 (1 film)
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)