Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
伍文尊
John Ng Man-Chuen  ♂
Aliases:  吳文尊
 
Filmography (2001-2016)
 
  攝影指導 (3 films)
    跌打婆與辣妹 (2002)    
    凶宅 (2005)    
    有客到 (2015)    
  攝影 (8 films)
    情迷豬骨煲 (2001)    
    黑暗時代之無證妓女 (2001)    
    陰陽路十六之回到武俠時代 (2002)    
    人生中轉站 (2003)    
    禁室培慾之愛的俘虜 (2006)    
    劍雨 (2010)    
    殺屍.喪變 (2013)    
    緣來是遊戲 (2014)    
  第三組攝影 (1 film)
    十二生肖 (2012)    
  第二組攝影 (3 films)
    重裝警察 (2001)    
    天行者 (2006)    
    刑警兄弟 (2016)    
  演員 (1 film)
    禁室培慾之愛的俘虜 (2006)    
  第四組攝影 (1 film)
    天降雄獅 (2015)    
  燈光 (1 film)
    一屋貪錢人 (2002)