Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
譚光友
Tam Gwong-Yau
 
Filmography (1939-1948)
 
  演員 (21 films)
    孤島天堂 (1939) ... 落難儒醫
    刺秦王 (1940)    
    三笑 (1940)    
    觀世音 (1940)    
    啼笑姻緣 (1940)    
    隱身女俠 (1940)    
    復活 (1941)    
    玫瑰飄零 (1941)    
    奇女子 (1942)    
    長恨天 (1942)    
    秋海棠(下集大結局) (1943) ... 尚老二
    秋海棠(上集) (1943) ... 尚老二
    三朵花 (1943) ... 林一鶴
    錦繡前程 (1943)    
    樂府煙雲 (1944)    
    丹鳳朝陽 (1944)    
    民族的火花 (1946)    
    紅粉盜 (1948) ... 師爺
    亂點鴛鴦 (1948)    
    美人血 (1948)    
    春歸何處 (1948)