Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐一工
Hsu I-Kung  ♂
Aliases:  徐一功





 
Filmography (1964-1983)
 
  導演 (2 films)
    不速客 (1974)    
    香花與毒草 (1975)    
  演員 (25 films)
    蚵女 (1964)    
    天字第一號 (1964)    
    女人遇強盜 (1964)    
    養鴨人家 (1965)    
    毒玫瑰 (1966)    
    英雄烈女 (1966)    
    路 (1967)    
    情關 (1968)    
    大地春雷 (1971)    
    八仙渡海掃妖魔 (1971)    
    東西南北風 (1972)    
    好夢連床 (1972)    
    活著為了你 (1972)    
    她怎麼辦 (1972)    
    龍虎恩仇 (1973)    
    血性男兒 (1974)    
    中國真功夫 (1975)    
    桃花三娘子 (1975)    
    保鑣 (1976)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    九龍城風波 (1977)    
    冷月孤星針無情 (1977)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    清洪幫 (1979)    
    小鬼難纏 (1983)