Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蔣銳
Chiang Jui  ♂
 
Filmography (1947-1968)
 
  演員 (31 films)
    天網恢恢 (1947) ... 押店主人
    桃花依舊笑春風 (1947) ... 朱坤士
    女羅賓漢 (1947) ... 羅正卿
    地獄天堂 (1947) ... 何金生
    滿城風雨 (1947) ... 張友甲
    新天方夜譚 (1947) ... 米盧國欽差大臣
    某夫人 (1947)    
    三女性 (1947) ... 羅大成
    朱門怨 (1948) ... 楊欽德
    女大當嫁 (1948) ... 小說博士
    四美圖 (1948) ... 警探甲
    野火春風 (1948) ... 吳某
    怨偶情深 (1948)    
    血染孤城 (1948) ... 老農
    鐵血男兒 (1948) ... 特務乙
    水上人家 (1949)    
    靜靜的嘉陵江 (1949) ... 趙介庭
    駝龍 (1949) ... 隊長
    結親 (1949)    
    兒女英雄 (1949) ... 羅道人
    戀愛之道 (1949) ... 趙福泉
    新關東大俠 (1949) ... 趙漢
    宏碧緣 (1949) ... 花振芳
    小二黑結婚 (1950) ... 興旺
    冬去春來 (1950)    
    油漆未乾 (1950)    
    家 (1956)    
    海魂 (1957)    
    鴉片戰爭 (1959) ... 韓肇慶
    南海潮 (1962)    
    桃園三結義 (1968)