Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
范振鋒
Ricky Fan Chun-Fung  ♂
Aliases:  范鎮鋒,  范震鋒,  范振峰

 
Filmography (2001-2017)
 
  監製 (3 films)
    江湖悲劇 (2016)    
    常在你左右 (2017)    
    毒。誡 (2017)    
  演員 (20 films)
    買兇拍人 (2001) ... 大佬 B 手下
    困獸 (2001)    
    殺科 (2001)    
    枕邊凶靈 (2002)    
    我愛一碌葛 (2002)    
    風流家族 (2002) ... 酒吧樂手 - 低音結他
    黑道風雲 (2002)    
    狂野臥底 (2002)    
    百分百感覺 2003 (2003)    
    魔宅之鐵鎚凶靈 (2003)    
    失驚無神 (2004) ... 阿卓
    美麗酒吧 (2005)    
    六樓后座2 家屬謝禮 (2008) ... 導演Peter
    家有喜事2009 (2009) ... 大屋救生員
    喜愛夜蒲 (2011)    
    喜愛夜蒲2 (2012)    
    熱愛島 (2012)    
    小姐誘心 (2015)    
    寒戰II (2016)    
    我們的6E班 (2017)    
  編劇 (1 film)
    困獸 (2001)