Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
謝立文
Brian Tse Lap-Man  ♂
 
Filmography (2001-2014)
 
  監製 (6 films)
    麥兜故事 (2001)    
    麥兜,菠蘿油王子 (2004)    
    春田花花同學會 (2006)    
    麥兜響噹噹 (2009)    
    麥兜噹噹伴我心 (2012)    
    麥兜●我和我媽媽 (2014)    
  故事 (6 films)
    麥兜故事 (2001)    
    1:99 電影行動 (2003)    
    麥兜,菠蘿油王子 (2004)    
    麥兜響噹噹 (2009)    
    麥兜噹噹伴我心 (2012)    
    麥兜●我和我媽媽 (2014)    
  導演 (4 films)
    1:99 電影行動 (2003)    
    麥兜響噹噹 (2009)    
    麥兜噹噹伴我心 (2012)    
    麥兜●我和我媽媽 (2014)    
  剪接 (1 film)
    麥兜,菠蘿油王子 (2004)    
  出品人 (1 film)
    麥兜響噹噹 (2009)    
  編劇 (6 films)
    麥兜故事 (2001)    
    麥兜,菠蘿油王子 (2004)    
    春田花花同學會 (2006)    
    麥兜響噹噹 (2009)    
    麥兜噹噹伴我心 (2012)    
    麥兜●我和我媽媽 (2014)