Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林嘉欣
Karena Lam Ka-Yan  ♀





 
Filmography (1996-2019)
 
  演員 (30 films)
    星期六約會 (1996)    
    戀愛行星 (2002) ... 陳靜
    男人四十 (2002) ... 胡彩藍
    異度空間 (2002) ... 章昕
    戀之風景 (2003) ... 曼兒
    六樓后座 (2003) ... Karena
    雙雄 (2003) ... Brenda
    六壯士 (2004)    
    我要做Model (2004) ... 張鐵柱
    救命 (2004)    
    怪物 (2005) ... 閻紅
    阿嫂 (2005) ... 洛華
    後備甜心 (2005) ... Jill
    詭絲 (2006) ... 杜家維
    綁架 (2007) ... 林曉陽
    安娜與安娜 (2007) ... 安娜, 思雨
    六樓后座2 家屬謝禮 (2008) ... Karena
    愛情左燈右行 (2008) ... 聶冰
    花吃了那女孩 (2008)    
    親密 (2009) ... 珮
    唐吉可德 (2010)    
    乘著光影旅行 (2010)    
    戀人絮語 (2010) ... 阿瀧
    被遺棄的 (2013)    
    百日告別 (2015)    
    陀地驅魔人 (2015) ... 發母
    天降雄獅 (2015) ... 女考古家
    好事總成雙 (2015)    
    暗色天堂 (2016)    
    廉政風雲 (2019)