Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
潘志森
Poon Chi-Sam
Aliases:  潘森





 
Filmography (1979-2004)
 
  副導演 (1 film)
    火線生死戀 (2002)    
  製片 (24 films)
    新素女艷譚 (1992)    
    烹夫 (1993)    
    驚天桃色劫 (1993)    
    越境大追殺 (1994)    
    邪儈 (1994)    
    地下裁決 (1994)    
    飛天俠 (1995)    
    黃大仙烏鼠 (1995)    
    聊齋艷譚之幽媾 (1997)    
    皇帝也風流 (1997)    
    香港第1凶宅 (1998)    
    風流名妓蘇小小 (1999)    
    李逵傳奇 (1999)    
    飛越危情 (1999)    
    黑獄聖女 (2000)    
    雄霸四海 (2000)    
    英雄神話 (2000)    
    男親女愛2000 (2000)    
    風月奇譚 (2001)    
    人蛇偷渡 (2001)    
    風流韻事 (2001)    
    風花雪月 (2001)    
    殺人曲 (2001)    
    麻雀俠 (2004)    
  導演 (1 film)
    走投無路 (2002)    
  道具 (4 films)
    中國O記之血腥情人 (1996)    
    英雄神話 (2000)    
    雷霆特警 (2000)    
    人蛇偷渡 (2001)    
  演員 (28 films)
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    發窮惡 (1979)    
    手扣 (1979)    
    花靚仔 (1980)    
    少林佛家大道 (1980)    
    打雀英雄傳 (1981)    
    大力小水手 (1981)    
    冷血屠夫 (1985)    
    龍譚大鱷 (1985)    
    Bionic Ninja (1986)    
    半暹降 (1988)    
    天地玄門 (1991)    
    正紅旗下 (1991)    
    四度誘惑 (1991)    
    新精武門1991 (1991)    
    玉女性重傷 (1993)    
    越境大追殺 (1994)    
    新七擒七縱七色狼 (1994)    
    地下裁決 (1994)    
    紅牆盜影 (1999)    
    雄霸四海 (2000)    
    風月奇譚 (2001)    
    淚眼殺星之八佰龍兵團 (2001)    
    人蛇偷渡 (2001)    
    危情陷阱 (2002)    
    武林 (2003)    
    小偷捉賊記 (2003)    
    麻雀俠 (2004)    
  服裝 (2 films)
    皇帝也風流 (1997)    
    慾海星沉 (2002)    
  執行監製 (1 film)
    新七擒七縱七色狼 (1994)