Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蘇真平
Su Chen-Ping  ♂
Aliases:  蘇貞平





 
Filmography (1964-1984)
 
  動作設計 (13 films)
    拳女 (1972)    
    冷月孤星針無情 (1977)    
    英雄有淚 (1978)    
    夢中劍 (1979)    
    功夫大拍賣 (1979)    
    俠影留香 (1979)    
    新月傳奇 (1980)    
    名劍風流 (1981)    
    英雄對英雄 (1981)    
    九月鷹飛 (1982)    
    金粉遊龍 (1982)    
    少林寺三十六福星 (1982)    
    風東飛九萬星 (1983)    
  導演 (1 film)
    功夫大拍賣 (1979)    
  演員 (107 films)
    女間諜 (1964)    
    群犬復仇 (1964)    
    泰山與寶藏 (1965)    
    情報員白牡丹 (1966)    
    王哥柳哥007 (1966)    
    遊俠老黑狗 (1966)    
    西城阿哥 (1966)    
    飛車龍虎鬥 (1966)    
    千面夜叉 (1967)    
    尪親某親 (1967)    
    大小善 (1968)    
    儂本多情 (1968)    
    幪面客 (1968)    
    胭脂虎 (1968) ... 馬如龍
    月光大俠 (1968)    
    俠中俠 (1968)    
    藝妲女 (1968)    
    血滴子 (1969) ... 李如虎
    十三妹 (1969)    
    劍王之王 (1969)    
    旋風劍客 (1969)    
    銀姑 (1969)    
    劍王子 (1969) ... 馬大器之子
    鬼見愁 (1970) ... 武傑
    盲女勾魂劍 (1970)    
    薛剛大鬧花燈 (1970)    
    血手觀音 (1970)    
    濟公小神仙 (1970)    
    美的秘聞 (1970)    
    魏徵斬龍 (1970)    
    黑白雙俠 (1971)    
    百忍道場 (1971)    
    活閻王 (1971)    
    新羅生門 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    朱洪武 (1971)    
    獨霸天下 (1971)    
    追命槍 (1971)    
    劍 (1971)    
    冷面殺手 (1971)    
    大煞星 (1971)    
    甘羅拜相 (1971)    
    獨行大鏢客 (1971)    
    鬼門太極 (1971)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    太極劍決鬥武士刀 (1971)    
    黑白道 (1971)    
    中國拳 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    翻山虎 (1972)    
    一身是膽 (1972)    
    盲俠血滴子 (1972)    
    威震四方 (1972)    
    殘愛 (1972)    
    鐵拳 (1972)    
    屠虎嶺 (1972) ... 游彪
    惡報 (1972)    
    狂風沙 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    幾時再回頭 (1972)    
    戰神灘 (1973)    
    中國鈇人 (1973)    
    黑手金剛 (1974)    
    大車伕 (1974)    
    夢游女殺手 (1974)    
    虎拳鐵掌 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    森山虎 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    保鑣 (1976)    
    甘聯珠 (1976)    
    南北雙俠 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    銀蕭月劍翠玉獅 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    幽靈神功 (1978)    
    英雄有淚 (1978)    
    戚繼光 (1978)    
    神龍 (1978)    
    戇頭呆佬笨徒弟 (1978)    
    賭命走天涯 (1978)    
    太極氣功 (1978)    
    七俠八義 (1978)    
    折劍傳奇 (1979)    
    白馬素車勾魂幡 (1979)    
    大鷹王 (1979)    
    夢中劍 (1979)    
    俠影留香 (1979)    
    小子命大 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    功夫大拍賣 (1979)    
    棍王 (1979)    
    新月傳奇 (1980)    
    借屍還魂 (1981)    
    鐵脖子李勇 (1981)    
    小飛龍 (1982)    
    探獄 (1982)    
    九月鷹飛 (1982)    
    玉劍留香 (1983)    
    楚留香大結局 (1983)    
    風東飛九萬星 (1983)    
    少林廿四溜馬 (1984)    
    寒山屍變 (1984)    
    五路財神大顯神通 (1984)