Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蘇真平
Su Chen-Ping  ♂
Aliases:  蘇貞平





 
Filmography (1964-1984)
 
  動作設計 (13 films)
    拳女 (1972)    
    冷月孤星針無情 (1977)    
    英雄有淚 (1978)    
    功夫大拍賣 (1979)    
    俠影留香 (1979)    
    夢中劍 (1979)    
    新月傳奇 (1980)    
    英雄對英雄 (1981)    
    名劍風流 (1981)    
    九月鷹飛 (1982)    
    金粉遊龍 (1982)    
    少林寺三十六福星 (1982)    
    風東飛九萬星 (1983)    
  導演 (1 film)
    功夫大拍賣 (1979)    
  演員 (107 films)
    群犬復仇 (1964)    
    女間諜 (1964)    
    泰山與寶藏 (1965)    
    飛車龍虎鬥 (1966)    
    情報員白牡丹 (1966)    
    王哥柳哥007 (1966)    
    遊俠老黑狗 (1966)    
    西城阿哥 (1966)    
    千面夜叉 (1967)    
    尪親某親 (1967)    
    胭脂虎 (1968) ... 馬如龍
    月光大俠 (1968)    
    俠中俠 (1968)    
    藝妲女 (1968)    
    大小善 (1968)    
    儂本多情 (1968)    
    幪面客 (1968)    
    十三妹 (1969)    
    劍王之王 (1969)    
    旋風劍客 (1969)    
    銀姑 (1969)    
    劍王子 (1969) ... 馬大器之子
    血滴子 (1969) ... 李如虎
    薛剛大鬧花燈 (1970)    
    血手觀音 (1970)    
    濟公小神仙 (1970)    
    美的秘聞 (1970)    
    魏徵斬龍 (1970)    
    鬼見愁 (1970) ... 武傑
    盲女勾魂劍 (1970)    
    獨霸天下 (1971)    
    冷面殺手 (1971)    
    追命槍 (1971)    
    劍 (1971)    
    大煞星 (1971)    
    甘羅拜相 (1971)    
    獨行大鏢客 (1971)    
    鬼門太極 (1971)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    太極劍決鬥武士刀 (1971)    
    黑白道 (1971)    
    黑白雙俠 (1971)    
    百忍道場 (1971)    
    活閻王 (1971)    
    新羅生門 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    朱洪武 (1971)    
    威震四方 (1972)    
    殘愛 (1972)    
    鐵拳 (1972)    
    屠虎嶺 (1972) ... 游彪
    惡報 (1972)    
    狂風沙 (1972)    
    幾時再回頭 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    中國拳 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    翻山虎 (1972)    
    一身是膽 (1972)    
    盲俠血滴子 (1972)    
    中國鈇人 (1973)    
    戰神灘 (1973)    
    虎拳鐵掌 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    黑手金剛 (1974)    
    大車伕 (1974)    
    夢游女殺手 (1974)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    森山虎 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    保鑣 (1976)    
    甘聯珠 (1976)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    銀蕭月劍翠玉獅 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    南北雙俠 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    英雄有淚 (1978)    
    戚繼光 (1978)    
    神龍 (1978)    
    戇頭呆佬笨徒弟 (1978)    
    賭命走天涯 (1978)    
    太極氣功 (1978)    
    七俠八義 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    小子命大 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    功夫大拍賣 (1979)    
    棍王 (1979)    
    折劍傳奇 (1979)    
    白馬素車勾魂幡 (1979)    
    大鷹王 (1979)    
    夢中劍 (1979)    
    俠影留香 (1979)    
    新月傳奇 (1980)    
    借屍還魂 (1981)    
    鐵脖子李勇 (1981)    
    小飛龍 (1982)    
    探獄 (1982)    
    九月鷹飛 (1982)    
    玉劍留香 (1983)    
    楚留香大結局 (1983)    
    風東飛九萬星 (1983)    
    五路財神大顯神通 (1984)    
    少林廿四溜馬 (1984)    
    寒山屍變 (1984)