Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
俞飛鴻
Faye Yu Fei-Hong  ♀
Aliases:  喻飛鴻





 
Filmography (1987-2017)
 
  製片 (1 film)
    愛有來生 (2009)    
  監製 (1 film)
    愛有來生 (2009)    
  導演 (1 film)
    愛有來生 (2009)    
  演員 (15 films)
    凶手與懦夫 (1987)    
    北京雜種 (1993)    
    天與地 (1994)    
    Superfights (1995)    
    夢幻田園 (1999)    
    北京樂與路 (2001)    
    新十字街頭 (2001)    
    愛有來生 (2009)    
    愛出色 (2010)    
    天河 (2014)    
    太平輪(上) (2014) ... 顧太太
    太平輪·彼岸 (2015)    
    過年好 (2016)    
    悟空傳 (2017)    
    沒有別的愛 (2017)    
  編劇 (1 film)
    愛有來生 (2009)    
 
 
Biography