Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
秦劍
Chun Kim  ♂
Aliases:  司馬才華,  陳倩女士,  陳情女士,  陳鳴琴


 
Filmography (1948-1970)
 
  製片 (1 film)
    糊塗女偵探 (1965)    
  導演 (70 films)
    紅顏未老恩先斷 (1948)    
    西施 (1949)    
    滿江紅 (1949)    
    天涯歌女 (1950)    
    豪門棄婦 (1950)    
    南海漁歌 (1950)    
    秋墳 (1951)    
    五姊妹 (1951)    
    泣殘紅 (1951)    
    怨婦情歌 (1951)    
    歌院香魂 (1951)    
    人之初 (1951)    
    錦繡前程 (1952)    
    小明星傳 (1952)    
    歌聲淚影(下集) (1952)    
    姊妹花 (1952)    
    新姑嫂劫 (1952)    
    鸞鳳和鳴 (1952)    
    歌女紅玫瑰 (1952)    
    歌聲淚影(上集) (1952)    
    慈母淚 (1953)    
    貼錯門神 (1953)    
    苦海明燈 (1953)    
    客串夫人 (1953)    
    情劫姊妹花 (1953)    
    流水行雲 (1954)    
    錦繡人生 (1954)    
    女兒心 (1954)    
    秋 (1954)    
    杜鵑魂 (1954)    
    家家戶戶 (1954)    
    父母心 (1955)    
    兒女債 (1955)    
    愛(上集) (1955)    
    愛(下集) (1955)    
    一代名花 (1955)    
    胭脂虎 (1955)    
    新婚夫婦 (1956)    
    情憎俞到瀟湘館 (1956)    
    遺腹子(上集) (1956)    
    遺腹子(下集 大結局) (1956)    
    999命案 (1956)    
    鬼夜哭 (1957)    
    椰林月 (1957)    
    血染相思谷 (1957)    
    鮮花殘淚 (1958)    
    有情人 (1958)    
    紫薇園的秋天 (1958)    
    歡喜冤家 (1959)    
    情犯 (1959)    
    情天血淚 (1959)    
    難兄難弟 (1960)    
    五月雨中花(上集) (1960)    
    五月雨中花(下集) (1960)    
    追妻記 (1961)    
    恩怨情天 (1963)    
    花花公子 (1964)    
    滿堂吉慶 (1964)    
    大馬戲團 (1964)    
    痴情淚 (1965)    
    結婚的秘密 (1965)    
    糊塗女偵探 (1965)    
    玫瑰我愛你 (1966)    
    何日君再來 (1966)    
    黛綠年華 (1967)    
    三燕迎春 (1968)    
    相思河畔 (1969)    
    碧海青天夜夜心 (1969)    
    春蠶 (1969)    
    雙喜臨門 (1970)    
  剪接 (2 films)
    大馬戲團 (1964)    
    結婚的秘密 (1965)    
  出品人 (2 films)
    鸞鳳和鳴 (1952)    
    慈母淚 (1953)    
  副導演 (1 film)
    血染霓裳 (1948)    
  監製 (1 film)
    大馬戲團 (1964)    
  演員 (3 films)
    款擺紅綾帶 (1948) ... 胡獻忠
    金蘭姊妹 (1954)    
    後窗 (1955)    
  配樂 (1 film)
    胭脂虎 (1955)    
  編劇 (56 films)
    紅顏未老恩先斷 (1948)    
    二龍爭珠 (1948)    
    烽火漁村 (1948)    
    衣冠禽獸 (1948)    
    銷魂賊 (1948)    
    富貴浮雲 (1948)    
    天下婦人心 (1948)    
    款擺紅綾帶 (1948)    
    十二美人樓 (1948)    
    萬緣叢中一點紅 (1948)    
    生死纏綿 (1949)    
    女鏢師三戲神鞭俠 (1949)    
    魂斷歸家娘 (1949)    
    鳳入龍樓 (1949)    
    滿江紅 (1949)    
    不是冤家不聚頭 (1949)    
    夢斷殘宵 (1949)    
    長使娥眉淚滿襟 (1949)    
    雙喜臨門 (1949)    
    冷落斷腸花 (1950)    
    黑市婚姻 (1950)    
    人海萬花筒 (1950)    
    花落紅樓 (1950)    
    烏龍將軍 (1950)    
    紅白金龍(下集) (1951)    
    人之初 (1951)    
    烏龍姻緣 (1951)    
    五姊妹 (1951)    
    紅白金龍(上集) (1951)    
    怨婦情歌 (1951)    
    鸞鳳和鳴 (1952)    
    情劫姊妹花 (1953)    
    苦海明燈 (1953)    
    慈母淚 (1953)    
    千萬人家 (1953)    
    秋 (1954)    
    一代名花 (1955)    
    兒女債 (1955)    
    胭脂虎 (1955)    
    父母心 (1955)    
    朱門怨 (1956)    
    牆 (1956)    
    椰林月 (1957)    
    血染相思谷 (1957)    
    鮮花殘淚 (1958)    
    有情人 (1958)    
    情天血淚 (1959)    
    追妻記 (1961)    
    愛的教育 (1961)    
    花花公子 (1964)    
    大馬戲團 (1964)    
    結婚的秘密 (1965)    
    糊塗女偵探 (1965)    
    痴情淚 (1965)    
    玫瑰我愛你 (1966)    
    何日君再來 (1966)