Display [English] [Big5] [UTF-8]
You are currently displaying Big5
顧也魯
Gu Ye-Lu  ♂





 
Filmography (1939-1988)
 
  演員 (43 films)
    楚霸王 (1939)    
    明末遺恨 (1939)    
    珍珠塔 (1940)    
    玉蜻蜓 (1940)    
    碧玉簪 (1940)    
    王老虎搶親 (1940)    
    梁山伯與祝英台 (1940)    
    碧海青天 (1940)    
    肉 (1941)    
    地藏王 (1941)    
    春風回夢記 (1941)    
    野薔薇 (1941)    
    小房子 (1941)    
    薔薇處處開 (1942)    
    牡丹花下 (1942)    
    重見光明 (1942)    
    玉連環 (1942)    
    標準夫人 (1942)    
    博愛 (1942)    
    第二代 (1943)    
    秋之歌 (1943)    
    漁家女 (1943)    
    凌波仙子 (1943) ... 王彥文
    錦繡前程 (1943)    
    鳳還巢 (1944)    
    民族的火花 (1946)    
    國魂 (1948) ... 呂武
    女勇士 (1948)    
    歌女之歌 (1948) ... 方志偉
    女勇士 (1948) ... 柴山
    野火春風 (1948) ... 陳正明
    水上人家 (1949) ... 麥志新
    瓊樓恨 (1949)    
    小二黑結婚 (1950) ... 小二黑
    詩禮傳家 (1952) ... 蔣家壽
    李時珍 (1956)    
    不夜城 (1957) ... 張仲鳴
    51號兵站 (1961)    
    燎原 (1962)    
    女理髮師 (1962) ... 老趙
    難忘的戰鬥 (1975)    
    子夜 (1981)    
    傳國密詔 (1988)