Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葛天(1)
Ke Tian  ♂





 
Filmography (1968-1982)
 
  演員 (45 films)
    金刀怪客 (1968)    
    血戰八大盜 (1968)    
    天王劍 (1968)    
    聽音劍 (1969)    
    藍色的夢 (1969)    
    龍吟虎嘯 (1969)    
    殺戒 (1970)    
    神龍奇俠 (1970)    
    大賊王 (1970)    
    雪路血路 (1970) ... -
    火鳥第一號 (1970)    
    大劍士 (1970)    
    恭喜發財 (1970) ... 彭大
    我愛莎莎 (1970)    
    鬼皮 (1970)    
    孫悟空再鬧香港 (1971)    
    雲姑 (1971)    
    霸行三千里 (1971)    
    伏虎榜 (1972) ... 笑狼
    蛇王與閻王 (1972)    
    頭號鐵人 (1973)    
    以毒攻毒 (1974)    
    大陰謀 (1974)    
    八百壯士 (1975)    
    黑龍會 (1976)    
    陰陽有情天 (1976)    
    大忠烈 (1976)    
    火鳳凰 (1978)    
    悲之秋 (1979)    
    斷指老么 (1979)    
    江湖半醉俠 (1979)    
    就是溜溜的她 (1980) ... 紡織企業經理
    玉釵盟 (1980)    
    血濺冷鷹堡 (1980)    
    雍正與年羹堯 (1980)    
    源 (1980)    
    皇天后土 (1981) ... 孔達三
    溫拿五虎 (1981)    
    辛亥雙十 (1981)    
    上海社曾 (1981)    
    上行列車 (1981)    
    二等兵 (1981)    
    單挑 (1981)    
    觀世音與海龍王 (1982)    
    翹家的女孩 (1982)