Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
謝仲謀
Hsieh Chung-Mou  ♂
Aliases:  謝重謀,  謝榭





 
Filmography (1969-1983)
 
  副導演 (3 films)
    古鏡幽魂 (1974)    
    鬼風吹 (1974)    
    水雲 (1975)    
  場記 (1 film)
    鐵娘子 (1969)    
  演員 (29 films)
    再見台北 (1969)    
    俠女 (1971)    
    東西南北風 (1972)    
    白屋之恩 (1972)    
    女拳師 (1972) ... 老船夫
    盲俠血滴子 (1972)    
    大殺三方 (1973)    
    赤手空拳 (1973)    
    虎娃兒 (1974)    
    門裡門外 (1975)    
    浪花 (1976)    
    刺客 (1976)    
    秋歌 (1976) ... 謝謝
    黑龍會 (1976)    
    鄉野奇談 (1977)    
    風鈴,風鈴 (1977)    
    四兩搏千斤 (1978)    
    汪洋中的一條船 (1979)    
    早安台北 (1979)    
    尋夢的孩子 (1979)    
    又見春天 (1980)    
    原鄉人 (1980)    
    天涯怪客一陣風 (1981)    
    風流彎彎刀 (1981)    
    終身大事 (1981)    
    斬手指 (1981)    
    溫拿五虎 (1981)    
    情奔 (1983)    
    大輪迴 (1983)