Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鍾欣桐
Gillian Chung Yan-Tung  ♀
Aliases:  鍾欣潼





 
Filmography (2002-2017)
 
  演員 (45 films)
    這個夏天有異性 (2002) ... Kammy鍾樂珊
    怪獸學園 (2002) ... 唐糖
    一碌蔗 (2002) ... 滅絕師太-阿月
    賤精先生 (2002) ... 阿嬌
    絕種鐵金剛 (2003) ... 詹忌廉
    千機變 (2003) ... Gypsy
    古宅心慌慌 (2003) ... 丁鈴
    低一點的天空 (2003) ... 白雪仙
    愛在陽光下 (2003) ... 阿嬌
    黑白森林 (2003) ... Katie
    鬼馬狂想曲 (2004) ... 筷子姊妹花
    公主復仇記 (2004) ... 陳蕙貞
    千機變II花都大戰 (2004) ... 藍翎
    戀情告急 (2004) ... 阿雯(Mandy)
    見習黑玫瑰 (2004) ... 老嬌
    大無謂 (2004) ... Twins
    2004新紮師兄 (2004) ... 穎芝
    虫不知 (2005) ... 姑姑
    精武家庭 (2005) ... 芳芳(Natalie)
    犀照 (2006) ... 藍小芊
    雙子神偷 (2007) ... 寶珠
    閃閃的紅星之孩子的天空 (2007)    
    地獄第19層 (2007) ... 春雨(Rain)
    東方海盜傳奇 (2007)    
    破事兒 (2007) ... 鄭詩慧
    梅蘭芳 (2008) ... 福芝芳(青年)
    大玩家 (2010) ... 美女
    出水芙蓉 (2010) ... 羅嬌
    越光寶盒 (2010) ... 孫尚香
    前度 (2010) ... 周怡
    午夜天使 (2011)    
    午夜兇夢 (2011) ... 安吉拉
    逃出生天 (2013)    
    葉問-終極一戰 (2013) ... 陳四妹
    超級經理人 (2013) ... 韓籍華裔女警
    愛情不NG (2013) ... 蘇妮娜
    白狐 (2013) ... 小翠
    完整愛 (2014)    
    王牌 (2014) ... 蘇捷
    情劍 (2015) ... 珠兒
    羅曼蒂克消亡史 (2016)    
    大話西遊3 (2016)    
    那件瘋狂的小事叫愛情 (2016)    
    原諒他77次 (2017)    
    仙球大戰 (2017)