Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳森林
Chen Shen-Lin  ♂
Aliases:  陳森霖,  陳丹,  陳霜林





 
Filmography (1968-1981)
 
  動作設計 (2 films)
    錢王、拳王 (1979)    
    苦海女神龍 (1981)    
  助理指導 (1 film)
    獨霸天下 (1971)    
  演員 (86 films)
    青龍鎮 (1968)    
    情關 (1968)    
    劍王子 (1969)    
    野店 (1969)    
    絕代鏢王 (1969)    
    盲女決鬥鬼見愁 (1970)    
    黑劍鬼驚天 (1970)    
    獨臂空手刀 (1970)    
    武林龍虎鬥 (1970)    
    鐵扇神劍 (1971)    
    鬼見愁決鬧鬼見愁 (1971)    
    獨霸天下 (1971)    
    拼命娘子 (1971)    
    惡報 (1972)    
    怒吼 (1972)    
    鐵三角 (1972)    
    奪命拳王 (1972)    
    翻山虎 (1972)    
    威震四方 (1972)    
    仇 (1972)    
    猛龍大殺手 (1973)    
    兩隻老虎 (1973)    
    中國鈇人 (1973)    
    摶命彈腿 (1973)    
    復仇者 (1973)    
    虎拳 (1973)    
    鐵拳爭霸 (1973)    
    山東老大 (1973)    
    潮州功夫 (1973)    
    野虎 (1973)    
    百勝堂 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    賊賊賊 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    血性男兒 (1974)    
    大車伕 (1974)    
    天龍地虎 (1974)    
    黑手金剛 (1974)    
    小白龍 (1975)    
    桃花三娘子 (1975)    
    白蛇大鬧天宮 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    馬哥波羅 (1975)    
    打破地獄門 (1975)    
    風雨雙流星 (1976)    
    八國聯軍 (1976)    
    甘聯珠 (1976)    
    森山虎 (1976)    
    傳奇方世玉 (1976)    
    十三太保李存孝 (1976)    
    天皇巨星 (1976)    
    八道樓子 (1976) ... 日本軍官
    大忠烈 (1976)    
    新精武門 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    黑龍會 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    大太監 (1976)    
    八大門派 (1977)    
    龍蛇俠影 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    追龍 (1977)    
    一代俠女 (1977)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    雍正命喪少林門 (1977)    
    筧橋英烈傳 (1977)    
    太極八蛟 (1977)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    十大掌門闖少林 (1977)    
    青龍客棧 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    胡惠乾血戰西幝寺 (1978)    
    英雄有淚 (1978)    
    五花箭神 (1978)    
    三豐獨闖少林 (1978)    
    十二生南 (1978)    
    夢中劍 (1979)    
    醉猴女 (1979)    
    白馬素車勾魂幡 (1979)    
    野貓八翻 (1979)    
    錢王、拳王 (1979)    
    至尊威龍 (1980)    
    搶孤 (1980)    
    鶴形伏虎鬥蚊龍 (1980)    
    術士神傳 (1981)    
    苦海女神龍 (1981)