Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蘇金龍
Su Chin-Lung  ♂





 
Filmography (1962-1974)
 
  動作設計 (1 film)
    莊子試妻 (1969)    
  演員 (46 films)
    雙雄大鬥雙假面 (1962) ... 辛將軍
    舊情綿綿 (1962)    
    靈肉之道 (1965) ... 楊律師
    王哥柳哥007 (1966)    
    虎咬虎 (1966)    
    女人島間諜戰 (1966)    
    大劍客 (1966)    
    三八新娘憨子婿 (1967)    
    血城 (1968)    
    無情刀 (1968) ... 羅超
    勿欠賬 (1968)    
    獨眼貓 (1968)    
    阿草下山 (1969)    
    王者神劍 (1969)    
    謎俠 (1969)    
    莊子試妻 (1969)    
    響尾金鈴 (1969)    
    劍王之王 (1969)    
    黑劍鬼驚天 (1970)    
    盲女勾魂劍 (1970)    
    鬼見愁 (1970) ... 高化農
    金劍 (1970)    
    草上飛 (1970) ... 范劍客
    龍形八劍 (1971) ... 蘇銀龍
    鐵腿降魔 (1971)    
    太極劍決鬥武士刀 (1971)    
    隱身女俠 (1971)    
    童子功 (1971)    
    獨霸天下 (1971)    
    挑戰 (1971)    
    落鷹峽 (1971)    
    飛龍奪寶 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    頭條好漢 (1971)    
    蕭十一郎 (1971)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    樊梨花移山倒海 (1971)    
    鬼門太極 (1971)    
    百忍道場 (1971)    
    夜恨 (1972)    
    恨你恨你又愛你 (1972) ... 方琪
    龍虎豹 (1972)    
    中國人 (1972)    
    漢駝 (1972)    
    眼中釘 (1973)    
    天龍地虎 (1974)