Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
戴良
Tai Liang  ♂





 
Filmography (1963-1981)
 
  演員 (125 films)
    街頭巷尾 (1963) ... 鄰居甲
    紫貝殼 (1967)    
    王寶釧 (1967)    
    情關 (1968)    
    狼與天使 (1968)    
    鹽女 (1968) ... 王明火
    血城 (1968)    
    巫山點點愁 (1968)    
    天下第一劍 (1968)    
    目蓮救母 (1968)    
    女鏢師 (1968)    
    劍魔 (1968) ... 鳳姑的父親
    獨腳龍 (1968) ... 熊亮/三龍
    青龍鎮 (1968)    
    丈夫與我 (1969)    
    情人的眼淚 (1969)    
    怪俠歐陽德 (1969)    
    神龍大戰宇宙人 (1969)    
    新娘與我 (1969)    
    明日又天涯 (1969) ... 算命先生
    梘硌 (1969)    
    姜子牙下山 (1969)    
    紫金鏢 (1969)    
    黑沙村大決鬥 (1969)    
    劍中之王 (1969)    
    紅衣俠女 (1969)    
    封神榜 (1969)    
    武士盟 (1969)    
    李三娘 (1969)    
    劍王子 (1969) ... 歐陽
    虎山行 (1969)    
    丹心令 (1969) ... 汪正
    龍王子 (1969)    
    一劍穿心 (1969)    
    負心的人 (1969)    
    玉面貓 (1969)    
    吾愛吾妻 (1970)    
    神傘奇俠 (1970)    
    寇三娘 (1970) ... 知客僧
    大遊俠 (1970)    
    薛剛大鬧花燈 (1970)    
    長江一號 (1970)    
    十三條蟲 (1970)    
    鬼屋麗人 (1970)    
    雲翠仙 (1970)    
    小飛俠 (1970)    
    再見阿郎 (1970)    
    三朵花 (1970)    
    孟姜女 (1970)    
    路客與刀客 (1970)    
    高山青 (1970)    
    苦情花 (1970)    
    烈火 (1970) ... 吳掌櫃
    蚌仙 (1970)    
    玉獅子 (1970)    
    時來運轉 (1971)    
    金劍冤魂 (1971)    
    朱洪武續集劉伯溫傳 (1971)    
    報恩刀 (1971)    
    大地龍蛇 (1971)    
    雙鎗王八妹 (1971)    
    大破白蓮教 (1971)    
    事事如意 (1971)    
    紅鬍子 (1971)    
    青衫客 (1971)    
    老爺酒店 (1971)    
    隴上春痕 (1971) ... 何振發
    琴韻心聲 (1971)    
    飛龍山 (1971) ... 茶客甲
    劍 (1971)    
    李娃 (1971)    
    追命殺手 (1971)    
    大地春雷 (1971)    
    大煞星 (1971)    
    小人物出頭記 (1971)    
    江湖半把刀 (1971)    
    好夢連床 (1972)    
    狂風沙 (1972)    
    看見你就笑 (1972)    
    秋決 (1972)    
    金玫瑰 (1972)    
    忍 (1972)    
    壁虎遊龍 (1972)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    死亡界線 (1973)    
    眼中釘 (1973)    
    怒火 (1973)    
    山東老娘 (1973)    
    龍虎恩仇 (1973)    
    古靈精怪女煞星 (1973)    
    迷霧疑雲 (1974)    
    風流怪事 (1974)    
    大通緝令 (1974)    
    中國怪談 (1974)    
    步步追殺 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    猛獅 (1974)    
    小廣東 (1974)    
    賊賊賊 (1974)    
    虎膽追魂 (1974)    
    痴情玉女 (1974) ... 古董店老闆
    中國車夫 (1974)    
    星星星 (1974)    
    獵人 (1975)    
    八百壯士 (1975)    
    地藏王 (1975)    
    諜海英豪 (1975)    
    吾土吾民 (1975)    
    唐山截拳道 (1976)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    大忠烈 (1976)    
    黑龍會 (1976)    
    刺客 (1976)    
    八國聯軍 (1976)    
    筧橋英烈傳 (1977)    
    一鬥忠烈 (1977)    
    火鳳凰 (1978)    
    神捕 (1979)    
    夢拳蘭花手 (1979)    
    香火 (1979)    
    天殘地缺 (1979)    
    奇門怪拳 (1979)    
    火葬場奇案 (1980)    
    採陽女幫主 (1981)    
    皇天后土 (1981) ... 朱一凡
 
 
Biography
 
  Born 1925/8/18