Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
余松照
Yu Chung-Chiu  ♂
Aliases:  余松烈





 
Filmography (1964-1994)
 
  動作設計 (7 films)
    天下第一人 (1969)    
    聽音劍 (1969)    
    武士盟 (1969)    
    神狐鬼俠 (1970)    
    龍虎風雲 (1970)    
    五鳳朝陽 (1971)    
    女獨臂刀 (1972)    
  演員 (114 films)
    黑森林 (1964)    
    金刀怪客 (1968)    
    血戰八大盜 (1968) ... 卞吉
    天王劍 (1968) ... 駱仁
    金沙刀 (1969)    
    丹心令 (1969)    
    龍城十日 (1969)    
    聽音劍 (1969)    
    響尾追魂鞭 (1969)    
    鐵娘子 (1969)    
    天下第一人 (1969)    
    三娘教子 (1970)    
    黑白道 (1971)    
    大漠英雄傳 (1971)    
    拼命娘子 (1971)    
    太極劍決鬥武士刀 (1971)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    活閻王 (1971)    
    追命槍 (1971)    
    萬里雄風 (1971)    
    五鳳朝陽 (1971)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    鐵拳 (1972)    
    猛漢狂徒 (1972)    
    屠虎嶺 (1972)    
    女獨臂刀 (1972)    
    蓋世拳 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    怒吼 (1972)    
    盲俠血滴子 (1972)    
    英雄膽 (1972)    
    兩隻老虎 (1973)    
    中國針灸 (1973) ... 武川浩
    奇男子 (1973)    
    除暴 (1973)    
    潮州怒漢 (1973)    
    怒雙衝冠 (1973) ... 劉
    蝴蝶殺手 (1973)    
    勢不兩立 (1973)    
    少林功夫 (1974)    
    天龍地虎 (1974)    
    賊賊賊 (1974)    
    獨闖龍潭 (1974)    
    威猛金龍 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    鐵漢 (1974)    
    雙龍屠虎 (1974)    
    虎膽追魂 (1974)    
    洪拳小子 (1975)    
    包公奇案 (1975)    
    銀海浪子 (1975)    
    避孕大全 (1975)    
    尚方寶劍 (1975)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    獨臂雙雄 (1976)    
    詠春大兄 (1976)    
    天羅,飛沙,夕陽紅 (1976)    
    包青天 (1976)    
    風起雲湧鬥狂龍 (1976)    
    劍霜刃 (1976)    
    唐山大兄2 (1977)    
    鄉野奇談 (1977)    
    刀劍霸王拳 (1977)    
    紅衣冷血金面人 (1977)    
    鷹爪螳螂 (1977)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    呂四娘闖少林 (1977)    
    神拳大戰快鎗手 (1977)    
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
    幽靈神功 (1978)    
    戚繼光 (1978)    
    鳳指神腿天佛掌 (1978)    
    龍威山莊 (1978)    
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
    獨霸天下 (1978)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
    鐵首無情追魂令 (1978)    
    七十二煞星 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    飛燕蝴蝶斬 (1978)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    招積仔打橫行 (1979)    
    舞拳 (1979)    
    酒仙十八跌 (1979)    
    衝破功夫城 (1979)    
    棍王 (1979)    
    奇門怪拳 (1979)    
    三鬥鶴觀音 (1979)    
    醉拳女刁手 (1979)    
    師兄師弟齊出馬 (1979)    
    鬼搭手 (1979)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    好小子的下一招 (1979)    
    太極陰陽拳 (1980)    
    師妹出馬 (1980)    
    絕代英雄 (1980)    
    佛掌皇爺 (1980)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    遊方和尚 (1980)    
    少林寺傳奇 (1981)    
    職業兇手 (1981)    
    苦海女神龍 (1981)    
    龍虎旋風 (1982)    
    金粉遊龍 (1982)    
    田莊阿哥 (1983)    
    上海灘十三太保 (1984)    
    幽靈王子 (1988)    
    獵鷹 (1989)    
    火燒島 (1990)    
    義不容辭 (1990) ... 于師父
    暗殺兵團 (1994)