Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
余松照
Yu Chung-Chiu  ♂
Aliases:  余松烈





 
Filmography (1964-1990)
 
  動作設計 (7 films)
    聽音劍 (1969)    
    天下第一人 (1969)    
    武士盟 (1969)    
    龍虎風雲 (1970)    
    神狐鬼俠 (1970)    
    五鳳朝陽 (1971)    
    女獨臂刀 (1972)    
  演員 (113 films)
    黑森林 (1964)    
    血戰八大盜 (1968) ... 卞吉
    天王劍 (1968) ... 駱仁
    金刀怪客 (1968)    
    響尾追魂鞭 (1969)    
    天下第一人 (1969)    
    金沙刀 (1969)    
    聽音劍 (1969)    
    丹心令 (1969)    
    龍城十日 (1969)    
    鐵娘子 (1969)    
    三娘教子 (1970)    
    活閻王 (1971)    
    追命槍 (1971)    
    萬里雄風 (1971)    
    五鳳朝陽 (1971)    
    黑白道 (1971)    
    大漠英雄傳 (1971)    
    拼命娘子 (1971)    
    太極劍決鬥武士刀 (1971)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    屠虎嶺 (1972)    
    女獨臂刀 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    蓋世拳 (1972)    
    怒吼 (1972)    
    英雄膽 (1972)    
    盲俠血滴子 (1972)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    鐵拳 (1972)    
    猛漢狂徒 (1972)    
    勢不兩立 (1973)    
    除暴 (1973)    
    潮州怒漢 (1973)    
    怒雙衝冠 (1973)    
    蝴蝶殺手 (1973)    
    兩隻老虎 (1973)    
    中國針灸 (1973) ... 武川浩
    奇男子 (1973)    
    少林五祖 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    鐵漢 (1974)    
    雙龍屠虎 (1974)    
    虎膽追魂 (1974)    
    少林功夫 (1974)    
    賊賊賊 (1974)    
    天龍地虎 (1974)    
    獨闖龍潭 (1974)    
    威猛金龍 (1974)    
    銀海浪子 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    包公奇案 (1975)    
    避孕大全 (1975)    
    尚方寶劍 (1975)    
    獨臂雙雄 (1976)    
    詠春大兄 (1976)    
    天羅,飛沙,夕陽紅 (1976)    
    包青天 (1976)    
    劍霜刃 (1976)    
    風起雲湧鬥狂龍 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    紅衣冷血金面人 (1977)    
    鷹爪螳螂 (1977)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    呂四娘闖少林 (1977)    
    神拳大戰快鎗手 (1977)    
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    鄉野奇談 (1977)    
    刀劍霸王拳 (1977)    
    獨霸天下 (1978)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
    鐵首無情追魂令 (1978)    
    七十二煞星 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    飛燕蝴蝶斬 (1978)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    戚繼光 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    鳳指神腿天佛掌 (1978)    
    龍威山莊 (1978)    
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
    師兄師弟齊出馬 (1979)    
    鬼搭手 (1979)    
    好小子的下一招 (1979)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    招積仔打橫行 (1979)    
    舞拳 (1979)    
    衝破功夫城 (1979)    
    酒仙十八跌 (1979)    
    棍王 (1979)    
    奇門怪拳 (1979)    
    三鬥鶴觀音 (1979)    
    醉拳女刁手 (1979)    
    絕代英雄 (1980)    
    佛掌皇爺 (1980)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    遊方和尚 (1980)    
    太極陰陽拳 (1980)    
    師妹出馬 (1980)    
    少林寺傳奇 (1981)    
    職業兇手 (1981)    
    苦海女神龍 (1981)    
    金粉遊龍 (1982)    
    龍虎旋風 (1982)    
    田莊阿哥 (1983)    
    上海灘十三太保 (1984)    
    幽靈王子 (1988)    
    獵鷹 (1989)    
    火燒島 (1990)    
    義不容辭 (1990) ... 于師父