Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
白沙力
Pak Sha-Lik  ♂
Aliases:  王葆真





 
Filmography (1971-1993)
 
  演員 (61 films)
    惡虎村 (1971)    
    蕩寇灘 (1972)    
    絕招 (1974)    
    夜貓子 (1974)    
    七情六慾 (1976)    
    鬼馬世界 (1976)    
    隱俠恩仇錄 (1977)    
    三十六迷形拳 (1977)    
    灣仔一條女 (1977)    
    邪牌愛差人 (1977)    
    紮馬 (1978)    
    狗咬狗骨 (1978)    
    蛇珠 (1978)    
    黑煞 (1978)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    大路強人 (1978)    
    霹靂殺手 (1978)    
    交貨 (1978)    
    洪拳大師 (1978)    
    迷拳三十六招 (1979)    
    豬肉榮 (1979)    
    五爪十八翻 (1979)    
    雜家高手 (1979)    
    掃黃奇趣錄 (1979)    
    盲拳鬼手 (1979)    
    巡捕房 (1980)    
    兵來賊擋 (1980)    
    伙頭小子 (1980)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    烏龍天師招積鬼 (1981) ... 花老二
    血雙 (1982)    
    狼來了 (1982)    
    沙煲兄弟 (1982)    
    枯良枯 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    熱浪 (1982)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
    車魂 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    天蠶變 (1983) ... 無敵門堂主
    毒蠱 (1983)    
    邪花劫 (1983)    
    阿姐有料 (1983)    
    家在香港 (1983)    
    鬼馬神偷 (1984)    
    夾心沙展 (1984)    
    有Friend冇驚 (1984)    
    傻探出更 (1984)    
    愛奴新傳 (1984)    
    布衣神相 (1984) ... 巫煙炮
    錦衣衛 (1984)    
    偷情 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    皇家大賊 (1985)    
    無牙殭屍 (1987)    
    鬼咁串 (1988)    
    猛鬼學堂 (1988)    
    勇者無懼 (1988)    
    皇家飛鳳 (1989)    
    引郎入室 (1992)    
    艷降 (1993)