Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
趙婷(1)
Chiu Ting  ♀
Aliases:  曹婷





 
Filmography (1972-2005)
 
  演員 (52 films)
    蓋世拳 (1972)    
    女拳師 (1972)    
    硬碰硬 (1972)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    兩隻老虎 (1973)    
    山東老大 (1973)    
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    母親三十歲 (1973)    
    決不低頭 (1973)    
    雲飛何處 (1973)    
    黑路 (1973)    
    大小兩條龍 (1973)    
    古靈精怪女煞星 (1973)    
    濟公活佛 (1975)    
    風塵女郎 (1975)    
    銀海浪子 (1975)    
    避孕大全 (1975)    
    少林殺戒 (1975)    
    愛情辰跑 (1975)    
    獵人 (1975)    
    愛的迷藏 (1976)    
    男歡女愛 (1976)    
    鬼吼段魂刀 (1976)    
    大忠烈 (1976)    
    金霸王 (1976)    
    海韻 (1976) ... 小雲 (童星)
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    江南八大俠 (1977)    
    白玉京 (1977) ... 春梅
    旋風十八騎 (1977)    
    魔鬼怪鷹 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    鐵首無情追魂令 (1978)    
    戰天山 (1978)    
    鐵燕 (1978)    
    古銅蕭 (1978)    
    戇頭呆佬笨徒弟 (1978)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    古劍英魂 (1978)    
    舞拳 (1979)    
    老頭拳頭大饅頭 (1979)    
    尋夢的孩子 (1979)    
    冷刀染紅英雄血 (1979)    
    莽漢鬥老千 (1979)    
    刺客列傳 (1981)    
    闖王李自成 (1981)    
    苦海女神龍 (1981)    
    龍的影子 (1981)    
    黑鷹的古刀 (1981)    
    龍眼粥 (2005)