Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李璇(2)
Li Hsuan (1)  ♀
Aliases:  朱繼屏,  李琁





 
Filmography (1968-1981)
 
  演員 (28 films)
    獨臂俠 (1968)    
    桃園三結義 (1968)    
    俠中俠 (1968)    
    羅門四虎 (1968)    
    飛燕女俠 (1968)    
    龍門三劍俠 (1968)    
    魔谷的決鬪 (1969)    
    武林六傑 (1969)    
    十八羅漢 (1970)    
    貓與丈夫 (1970)    
    金頭鷹 (1970)    
    奪命閻羅 (1970)    
    獨臂空手刀 (1970)    
    刀王劍王 (1970)    
    金劍 (1970)    
    大情人 (1970)    
    鐵掌穿腸腿 (1971)    
    追命殺手 (1971)    
    妙想天開 (1971)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    活閻王 (1971)    
    太極劍決鬥武士刀 (1971)    
    妳我她 (1971)    
    五鳳朝陽 (1971)    
    心酸酸 (1972)    
    花花世界 (1972)    
    三百六十一行 (1974)    
    名劍風流 (1981)