Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何明曉
He Ming-Hsiao  ♂





 
Filmography (1971-1980)
 
  動作設計 (12 films)
    野虎 (1973)    
    唐山虎 (1973)    
    少林功夫 (1974)    
    狐神 (1975)    
    打破地獄門 (1975)    
    森山虎 (1976)    
    大災難 (1976)    
    少林祖師 (1977)    
    旋風十八騎 (1977)    
    火燄掌與寒冰手 (1978)    
    鐵燕 (1978)    
    月夜斬 (1980)    
  助理指導 (1 film)
    廣東好漢 (1974)    
  執行導演 (1 film)
    少林功夫 (1974)    
  演員 (22 films)
    獨霸天下 (1971)    
    鐵三角 (1972)    
    龍虎過江 (1972)    
    決不低頭 (1973)    
    野虎 (1973)    
    唐山虎 (1973)    
    中國鈇人 (1973)    
    虎拳 (1973)    
    山東老大 (1973)    
    死穴拳 (1974)    
    刁蠻鬥風騷 (1974)    
    少林功夫 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    五嬌娃 (1975)    
    強與狠 (1975)    
    新精武門 (1976)    
    大忠烈 (1976)    
    森山虎 (1976)    
    唐山大兄2 (1977)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
    十大弟子 (1979)