Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡光
Wu Kuang  ♂





 
Filmography (1966-1983)
 
  製片 (1 film)
    關東五大俠 (1977)    
  副導演 (4 films)
    二郎神楊戩 (1970)    
    朱洪武續集劉伯溫傳 (1971)    
    新孫悟空72變 (1976)    
    靈犬八大俠 (1980)    
  演員 (49 films)
    毒玫瑰 (1966)    
    山賊 (1966)    
    挑女婿 (1967)    
    再見台北 (1969)    
    劍膽 (1969)    
    釣金龜 (1969)    
    蕭十一郎 (1971)    
    壁虎遊龍 (1972)    
    失身 (1973)    
    中國鈇人 (1973)    
    奇男子 (1973)    
    痴情玉女 (1974) ... 特派員
    少林功夫 (1974)    
    女朋友 (1974)    
    虎膽追魂 (1974)    
    火拱楓林渡 (1974)    
    黑手金剛 (1974)    
    迷霧疑雲 (1974)    
    賊公計 (1975)    
    風塵女郎 (1975)    
    狐神 (1975)    
    馬哥波羅 (1975)    
    八國聯軍 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    金色太陽 (1976)    
    浪花 (1976)    
    鬼吼段魂刀 (1976)    
    新孫悟空72變 (1976)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    少林木人巷 (1976)    
    少林叛徒 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    紅衣冷血金面人 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    風鈴,風鈴 (1977)    
    關東五大俠 (1977)    
    虎豹龍蛇鷹 (1978)    
    百戰保山河 (1979)    
    凌晨六點槍聲 (1979)    
    早安台北 (1979)    
    飛禽走獸十三形 (1979)    
    古寧頭大戰 (1979)    
    十大弟子 (1979)    
    原鄉人 (1980)    
    又見春天 (1980)    
    靈犬八大俠 (1980)    
    大輪迴 (1983)