Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李敏郎
Li Min-Lang  ♂
Aliases:  李秋勞





 
Filmography (1961-2008)
 
  演員 (148 films)
    大俠梅花鹿 (1961) ... 大角鹿
    高雄發的尾班車 (1963) ... 醫院長
    西門町男兒 (1963)    
    孤女凌波 (1964)    
    女間諜 (1964)    
    天字第一號 (1964)    
    六個嫌疑犯 (1965) ... 花蛇
    泰山與寶藏 (1965)    
    間諜紅玫瑰 (1966)    
    間諜紅玫瑰 (1966)    
    開張大吉 (1966)    
    女人島間諜戰 (1966)    
    阿西正傳 (1967)    
    惡中善 (1967)    
    血城 (1968)    
    情關 (1968)    
    目蓮救母 (1968)    
    獨眼貓 (1968)    
    乾坤三決鬥 (1969)    
    絕代鏢王 (1969)    
    劍中之王 (1969)    
    劍王子 (1969)    
    謝謝總經理 (1969)    
    金劍 (1970)    
    長江一號 (1970)    
    盲女勾魂劍 (1970)    
    小翠 (1970)    
    黑劍鬼驚天 (1970)    
    事事如意 (1971)    
    黑白道 (1971)    
    雙鎗王八妹 (1971)    
    鬼見愁決鬥獨臂刀王 (1971)    
    密使 (1971)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    X+Y就是愛 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    八仙渡海掃妖魔 (1971)    
    百忍道場 (1971)    
    落鷹峽 (1971)    
    鐵腿降魔 (1971)    
    青衫客 (1971)    
    頭條好漢 (1971)    
    仇連環 (1972)    
    秋決 (1972) ... 壯漢
    大軍閥 (1972)    
    痴痴的愛 (1972)    
    群英會 (1972)    
    快活林 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    大刀王五 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    血証 (1973)    
    女集中營 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    洋妓 (1974) ... 尤老二
    太極拳 (1974)    
    天網 (1974)    
    蛇殺手 (1974)    
    福建少林拳 (1974)    
    龍門風雲 (1975)    
    十八羅漢陣 (1975)    
    少林殺戒 (1975)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    一枝光棍走天涯 (1976)    
    十三太保李存孝 (1976)    
    愛情奪標 (1976)    
    日月童子 (1976)    
    少林木人巷 (1976)    
    刺客 (1976)    
    新孫悟空72變 (1976)    
    傳奇方世玉 (1976)    
    八大門派 (1977)    
    江南八大俠 (1977)    
    金沙燕 (1977) ... 公道俠
    海女紅短褲 (1977)    
    小雨絲絲 (1977)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    少林祖師 (1977)    
    筧橋英烈傳 (1977)    
    城隍爺 (1978)    
    戚繼光 (1978)    
    冷血寒玉獅 (1978)    
    五花箭神 (1978)    
    神龍 (1978)    
    糊塗大俠三個半 (1978)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    糊塗三俠客 (1978)    
    怪拳怪招怪師傳 (1978)    
    浪子遊龍 (1978)    
    大地飛鷹 (1978)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    通天老鼠下江南 (1978)    
    點止功夫咁簡單 (1978)    
    決鬥老虎莊 (1978)    
    凌晨六點槍聲 (1979)    
    錯誤的第一步 (1979)    
    光頭十二嬌娃 (1979)    
    好小子的下一招 (1979)    
    錯誤的第一步 (1979)    
    乞丐與藝妲 (1979)    
    獨腳鶴 (1979)    
    小丑 (1980)    
    撫遠街大慘案 (1980)    
    望子成龍 (1981)    
    紅色女煞星 (1981)    
    陽陽俊 (1981)    
    慧眼識英雄 (1982)    
    怒女金剛 (1982)    
    槍口下的小百合 (1982)    
    衝破黑漩渦 (1982)    
    人蛇大戰 (1983)    
    少林鬥喇嘛 (1983)    
    電梯 (1983)    
    惡漢笑擊隊 (1985)    
    電影秀 (1985)    
    孤戀花 (1985)    
    國父孫中山與開國英雄 (1986) ... 洪兆麟
    勇闖江湖 (1986)    
    北斗之拳 (1987)    
    紅粉情佳人 (1987)    
    戀女 (1988)    
    欲海昇沉 (1988)    
    關渡風雲 (1988)    
    騙王之王 (1988)    
    浪女蒸發令 (1988)    
    偷心的女人 (1988)    
    戀殺 (1988)    
    流氓執照 (1989)    
    大劈棺 (1989)    
    玫瑰百合牽牛花 (1989)    
    角頭兄弟 (1989)    
    00.99大發財 (1989)    
    黑蝴蝶 (1990)    
    阿郎!阿郎! (1990)    
    至尊殺手 (1991)    
    賭魔 (1991)    
    命運狼案 (1992)    
    罪惡人生 (1997)    
    1998之闖將 (1998)    
    X檔案之黑就是黑 (1999)    
    刺青女殺手 (1999)    
    網路殺手 (2000)    
    子彈狂飆 (2003)    
    駭客尖兵 (2003)    
    歧路天堂 (2008)