Display [English] [Big5] [UTF]
You are currently displaying Big5
郭萍
Kuo Ping  ♀
Aliases:  郭平(2)





 
Filmography (1947-1989)
 
  演員 (48 films)
    湖上春痕 (1947)    
    美人血 (1948)    
    十步芳草 (1948)    
    古屋魔影 (1948)    
    重續今生未了緣 (1954)    
    貞節牌坊 (1966)    
    路 (1967)    
    高山青 (1970)    
    路客與刀客 (1970)    
    雲山夢回 (1971)    
    小人物出頭記 (1971)    
    妙極了 (1971)    
    活閻王 (1971)    
    為你心碎 (1972)    
    精忠報國 (1972) ... 岳母
    桂芬 (1973)    
    好女十八變 (1973)    
    怒雙衝冠 (1973) ... 中媽
    愛情集中營 (1974)    
    唐山功夫 (1974)    
    地藏王 (1975)    
    門裡門外 (1975)    
    愛情文憑牛仔褲 (1976)    
    天羅,飛沙,夕陽紅 (1976)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    溫馨在我心 (1977)    
    杜鵑花開時 (1977)    
    真真的愛 (1977)    
    彩雲在飛躍 (1977)    
    閃亮的日子 (1977)    
    情竇初開 (1978)    
    汪洋中的一條船 (1979) ... 舊書店老闆
    悲之秋 (1979)    
    醉蝦拳 (1979)    
    白狐 (1979)    
    錢王、拳王 (1979)    
    我從山中來 (1980)    
    特別治療 (1980)    
    走不完的路 (1980)    
    撫遠街大慘案 (1980)    
    佳期鬧翻天 (1980)    
    千王鬥千后 (1981)    
    沙家十五女英豪 (1981)    
    風車與火車 (1983)    
    大輪迴 (1983)    
    小逃犯 (1984)    
    金門砲戰 (1986)    
    殺手輓歌 (1989)